Realtek programını silmeli miyim?

Pisicik

Hectopat
Katılım
11 Temmuz 2016
Mesajlar
30
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Geçen arkadaşın bilgisayarinda Realtek olmadigini gördüm, Windows 10 kullanıyor benim gibi. Programın islemci ve RAM kullanımı çok fazla, bilgisayarı standart kullanan bir insanım. Kendi bilgisayarımdan silsem bir şey kaybeder miyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ses çipinizin üreticisi Realtek ise ne yapacaksınız? Kaldırmayın. Zaten sisteminizde üreticisi Realtek olan bir bileşen olmasa bu da olmazdı.

Realtek programından kasıt nedir bu arada? Sürücüden bahsettiğinizi var sayıyorum.
 
Ben USB kulaklık kullanıyorum, kendi yazılımı var. Hoparlöre de sesi monitörün kulaklık çıkışından veriyorum. Monitöre ses Displayport görüntü kablosuyla gidiyor sağ altta da ses yazılımı seçeneklerinde nvidia high definition audio var monitör için. Biostan onboard ses kartını kapattım. Kasa önü ses bağlantısını da bağlamadım. Realtek kurmuyorum çünkü onboard ses kartını kullanmıyorum. Siz kullanıyorsanız kurmanız daha isabetli olur. Ayarlamalarla ses kalitesi ve yüksekliğinde artış yaşarsınız.
 
Ben laptopumda başlangıçta çalışmayı kaldırdım ve ses hala alabiliyorum sizde başlangıçtan kaldırıp denersiniz, ses alamazsanız yeniden açarsanız. Böyle yaparsanız sıkıntı olacağını sanmıyorum.
 
Şu sanırım
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_2.jpg
    Screenshot_2.jpg
    5,9 KB · Görüntüleme: 36

Yeni konular

Geri
Yukarı