Realtek RTL8188FTv Wi-Fi kopma yapıyor

mehmeticikisi

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Realtek RTL8188FTv kopma sorunu yaşiyorum. Cozum bulamasam en sonunda urunu atacagim, cozumunuz var mı? Bir tane driver kurdum ve ilk bir duzeldi gibi ama sonradan gene kopma falan oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
1-) Ne zamandan beri
2-) son zamanlarda bir değişiklik yaptınız mı? format atma, iss ya da modem değişikliği.

**** Benimde dakika başı kopma gibi bir sorunum vardı. Sorunumu modemin arayüzüne girip bazı varsayılan ayarları değiştirerek çözmüştüm.
Eğer sorun wifi karttan kaynaklanmıyorsa
Modem ayarlarında otomatik kanal seçimini iptal edip 6,7,8,9,10,11,12 den birini seçmeni,
5G çok elzem değilse 2,4G kullanmanı tavsiye edebilirim. Elbette sorunumuz aynı olmayabilir.
Umarım bir çözüm bulursun yakında.

Edit: pardon, umarım sorunu yanlış anlamamışımdır, internet bağlantısı kopmasından bahsettiğinizi sanmıştım. Yanlış anlamadı isem TV?

1-) ne zamandan beri.
2-) son zamanlarda bir değişiklik yaptınız mı? Format atma, ISS'ya da modem değişikliği.

**** Benim de dakika başı kopma gibi bir sorunum vardı. Sorunumu modemin arayüzüne girip bazı varsayılan ayarları değiştirerek çözmüştüm.
Eğer sorun Wi-Fi karttan kaynaklanmıyorsa.
Modem ayarlarında otomatik kanal seçimini iptal edip 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12'den birini seçmeni,
5G çok elzem değilse 2, 4G kullanmanı tavsiye edebilirim. Elbette sorunumuz aynı olmayabilir.
Umarım bir çözüm bulursun yakında.

Edit: Pardon, umarım sorunu yanlış anlamamışımdır, internet bağlantısı kopmasından bahsettiğinizi sanmıştım. Yanlış anlamadı isem TV?

Usta bir aktif değildim geldim ben sahsen Wi-Fi adaptorumden şuphe ediyorum PC baglanti kopunca telefondan bakiyorum saglam 2-3 haftadir ugraşiyorum bu arada sorun sadece PC de.

Telefon benimde bağlanıyordu. Hatta diğer pc de bağlanıyordu. Sadece şu anda bu yazıyı yazdığım pc kopuyordu 5 dakikada bir ( pc sıfırdı, windows 10 u da yeni yüklemiştim,lisanslı). Yukarıda belirttiğim ayarları yaptıktan sonra hem internetim daha stabil hale geldi, hem 10 mb hız artışı oldu.

Ama açıkçası sorunumuzun aynı olması ihtimali düşük, muhtemelen sen haklısındır. Yinede aklında soru işareti kalmaması açısından : başka birinin , komşunun vs ağına bağlanmayı keyfe keder bir dene istersen. Onda da aynı sorunu yaşarsan, Eh demek ki var senin wifi kartta bir sorun , ya da pc de, virüs mirüs

EK: Şimdi hatırladım, telefonun hotspot özelliğini açıp, telefonun internetine bağlandığım da kopmuyordu. Zaten ancak bu şekilde sorunun çözümü için modeme yönelmiştim.
:)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı