Aygıt Yöneticisinde Intel kablosuz adaptörü kod 10 hatası veriyor ve internete bağlanamıyorsanız BIOS ayarlarını sıfırlayarak sorunu çözmeniz mümkün. Cihaz marka ve modelinize göre BIOS'a giriş tuşunu buradan öğrenin...
Hocam, başlığı bir iki ay sonra şans eseri bir şekilde çözdüm fakat nasıl çözdüğümü kavrayamadığımdan çözümünü yazamadım. Sana elimden geldiğince yardımcı olabilmek adına Aygıt Yöneticisi'nden dosya yoluna baktım en son şu dosyayla güncellemişim. Bunun dışında bir dosya daha mevcut hangisi yararlı olursa diye yükleyip bırakacağım. Yapman gerekenler ise attığım dosyaları yükledikten sonra "bilgisayarımdaki sürücülere göz at" seçeneğine tıkladıktan sonra ilk olarak "bilgisayarımdaki kullanılabilir sürücülerin bir listesinden seçmeme izin ver" kısmına tıklamak. Bu kısımda çıkıyorlarsa iki sürücü ile güncellemeyi dene. Eğer çıkmıyorlarsa yüklediğim dosyaları masaüstüne at ve "göz at" kısmından sürücünün yüklü olduğu klasörü seç. Belki daha erken çözerdim, bu sürücüler çözmeme yardımcı oldu mu bilmiyorum bile ama bu konularda titiz olduğum için her karşılaştığım dosyayı indirerek çözüm denemedim. Resmi sayılan veya sayılabilecek sitelerden hatta yanlış hatırlamıyorsam Realtek resmi sitesine webarchive ile girip indirme bağlantısı bulduğumu hatırlıyorum. Dosyaları birkaç site ile taramadan geçirip indirmiştim. Sana tavsiyem yine de taramadan geçirmen. Umarım sana yardımcı olabilmişimdir, eğer sorunu halledersen bana geri dönüş yapmayı unutma çözüm olarak işaretleyeyim.
Dosyaları Yandex Disk'e yükledim. Sürücüler