Realtek RTL8852AE güncel Wi-Fi sürücüsü nereden indirilir?

Daiquiri

Hectopat
"Realtek RTL8852AE Wi-Fi 6 802.11AX PCI-e adapter." için güncel driver sürümünü indirmek istiyorum. İnternete yazdığımda ilk karşıma çıkan driverhub diye bir site. Daha önce forumda bu site için kullanmayın önerisinde bulunulmuş. Bu yüzden yeni konu açtım. Güncel sürücüyü nereden bulabilirim?

Bu leş Wi-Fi kartı sende de LoL de ve Online oyunlarda takılma yapıyor mu? Yeminle rezilliğin dibi. Reddit de Wi-Fi kartını Intel'le çevirerek çözüm bulmuşlar.

Lenovo 4050 var PC'den soğudum hiçbir onle oyunun oynanmıyor. Şaka gibi 23msden 2 dk bir 200ms çıkıyor MSI 1050 ekran kartı ile oyun akıyor. 2 PC de 70 dereceyi geçmiyor.

Bunu nasıl yüklüyoruz bir setupu yok. Driver yükle diyorum bulmuyor da.

Son düzenleme:
Bu leş Wi-Fi kartı sende de LoL de ve Online oyunlarda takılma yapıyor mu? Yeminle rezilliğin dibi. Reddit de Wi-Fi kartını Intel'le çevirerek çözüm bulmuşlar.

Lenovo 4050 var PC'den soğudum hiçbir onle oyunun oynanmıyor. Şaka gibi 23msden 2 dk bir 200ms çıkıyor MSI 1050 ekran kartı ile oyun akıyor. 2 PC de 70 dereceyi geçmiyor.

Bunu nasıl yüklüyoruz bir setupu yok. Driver yükle diyorum bulmuyor da.
Yok herhangi bir takılma yapmıyor bende. Bilgisayarcı bir arkadaş var benim de ona yaptırmıştım ben. Ben de bilmiyorum kurulum işlemlerini.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı