Realtek S1200A için ses kartına ihtiyaç var mı?

Allah'ım, sen şaka mısın? Anlatamıyorum galiba, yeri gelir ALC887'nin ses yongası kötü kalır, yeri gelir Cloud II'nin ses kartı düşük kalır, ben şuan bile araştırma yapmadan yazmıyorum ama siz kafadan sallayarak gidiyorsunuz, hiç bilmiyorum deseniz daha sağlıklı bir gelişme olurdu.

Ben daha laf anlatamıyorum sana fazla boşver zorlama sen.Oyunu yüklemeden oyuna girdiğini sanan bir kişiden ne bekledin ki.İyi bu zamana kadar gelmişsin bu bu şekilde hayata devam kardeşim başarılıar.

Ben daha laf anlatamıyorum sana fazla boşver zorlama sen.Oyunu yüklemeden oyuna girdiğini sanan bir kişiden ne bekledin ki.İyi bu zamana kadar gelmişsin bu bu şekilde hayata devam kardeşim başarılıar.
Cidden yazık, başka bir şey diyemiyorum, kendi bir şey bilemeyip başkası anlamıyormuş gibi davranmak.

Yani şu konuda atışmak yerine birisi faydalı bilgi verse daha iyi olurdu. Aynı şeyi bende araştırıyorum şu an b550 TUF Plus anakartım var, ses kartı alsam mı bilemiyorum, creative ae-7 yada ae-5 yada sound blaster z. Bu konuda kararsızım hangisi iyi olur olmaz acaba bilemedim.

@FlexR
Hocam ne yaptınız ne aldınız ? memnun musunuz ? Bende kulaklık alıcam ama;
Blackshark v2 mi yoksa Creative ae-5 yada sound blaster z ile blackshark v2x mi daha iyi ses verir onu öğrenmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…