Realtek S1200A vs SupremeFX S1220A

bonjour

Megapat
Daha fazla  
İki anakart modeli arasında git gel yaşıyorum, ses benim için önemli. Birinde Realtek diğerinde ise SupremeFX var. Ses açısından bakılacak olursa hangisi daha iyidir?

TUF gayet işimi görüyor ancak ses için ROG STRIX mi alsam diye kararsızım, çok fark eder mi? TUF 1.800₺ ROG STRIX 2.200₺

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi aslında aynı ses kartına sahip bildiğim kadarıyla kesin konuşmayım. Öne çıkan fark ise yazılım olabilir Supreme modelinde daha iyi yazılım ve DTS ses desteğine sahip olması oyun ve filmlerde bir tık daha iyi ses kalitesine sahip olabilir ama çok uçuk fark yok sonuçta aynı ses kartını paylaşıyorlar.

ben x570F kullanıyorum fakat supremefx i nasıl kullanacağımı bulamadım. bilen varsa yardımcı olabilir mi.

Hocam sana iki sorum var. 1.si Arkadaki RGB Strix yazısı ya da logo'su egzoz fanı tarafından kapatılıyor mu? O konuma eksoz fanı geliyor, altında kalmasın? 2.si ise RGB canlı mı yoksa mat mı? Yani cıvıl cıvıl yanıyor mu?

Memnun musun, tavsiye eder misin? 2.200₺ verilir mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı