Realtek ses sürücüsü nasıl kurulur?

Hüseyin44444

Kilopat
Arkadaşlar belirttiğim gibi Realtek'i sildim fakat geri yükleyemiyorum. Şu an PC'de ses yok. Denetim masasından silmiştim şu an geri yukleyemiyorum. Ses yerinde kırmızı çarpı var. Realtek'in sitesinden de indirdiğimde çarpı kalkmıyor. Ayrıca sistem geri yükleme de yapamıyorum, başlatıyorum geri yüklemeyi. Bitiyor yeniden PC açılıyor ve "Sistem geri yükle başarısız oldu" diyor. Ve şu hata kodunu veriyor: 0x8007005
Yardımlarınızı bekliyorum, şu an PC sessiz durumda.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSİ A68HM E33 V2 kusura bakmayın evde değildim görmedim.

Aslında Troll kurbanı oldum sanırım ürün yorumlarına bakarken Realtek'i silin ses çoğalır yazmış. Ben de Realtek'i sildim sonuç ortada. Şu an PC sessiz bir şekilde çalışıyor ses yerinde çarpı var.
Ve şu an bir tane Realtek kurdum aygıt yöneticisinde var fakat PC algılamıyor ses yerinde çarpı var.
1535128023459.png

Evet onu da denedim. MSI'in sitesinden ses Driver'ini indirdim sadece bir tane vardı. Aslında sorun kurulumda değil attığım resimde de gozukuyor. Realtek var ama PC de ne ses var ne bir şey.
Tekrar sistem geri yükleme yapmayı deneyeceğim.

Evet onu da denedim. MSI'in sitesinden ses Driver'ini indirdim sadece bir tane vardı. Aslında sorun kurulumda değil attığım resimde de gozukuyor. Realtek var ama PC de ne ses var ne bir şey.
Tekrar sistem geri yükleme yapmayı deneyeceğim
Sistem geri yükleme en iyisi gibi duruyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı