Realtek sürücüleri nasıl yüklenir?

benglobalim

Kilopat
Arkadaşlar, ben bir ara silmiştim bir şey yüzünden. Tam hatırlamıyorum. Şimdi Discord'da ekran paylaşırken ses gitmiyor. Realtek ile alakalıdır diye düşünüyorum. Yeniden nasıl indireceğimi bilmiyorum.

Buyurun, iyi günler dilerim.
Arkadaşlar, ben bir ara silmiştim bir şey yüzünden. Tam hatırlamıyorum. Şimdi Discord'da ekran paylaşırken ses gitmiyor. Realtek ile alakalıdır diye düşünüyorum. Yeniden nasıl indireceğimi bilmiyorum.

Laptop kullanıyorsan ya da markalı bir masaüstü bilgisayar kullanıyorsan üreticinin sitesine gir ve model numarasını yazıp oradan driverları bulup indir, eğer bilgisayarın toplama ise anakartın üreticisinin sitesine girip model numaranı yaz ve oradan driverları indir.

Windows 10 için Mart 2021 sürücüsü, nasıl kurulduğu hakkında bilgi için:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@fey Sizin verdiğiniz sürücü 2019 yılında çıkmış bir sürücü.

Buyurun, iyi günler dilerim.

İndirdim fakat Realtek'in menüsüne nasıl girebilirim?
İndirdim fakat Realtek'in menüsüne nasıl girebilirim?
Yani ses ayarlarını yaptığımız yere.
Laptop kullanıyorsan ya da markalı bir masaüstü bilgisayar kullanıyorsan üreticinin sitesine gir ve model numarasını yazıp oradan driverları bulup indir, eğer bilgisayarın toplama ise anakartın üreticisinin sitesine girip model numaranı yaz ve oradan driverları indir.
Anakartım Asus Prime B450M-K II.
İndirme Merkezi | Resmi Desteği | ASUS Türkiye Bu linke geliyorum anakartımı seçiyorum fakat Sürücüler & Araçlar'a tıkladığımda boş bir sayfaya yönlendiriyor. Ne yapmam lazım?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı