Realtek sürücüsü için "Filehorse.com" güvenilir mi?

Güncel sürücüde problem yaşıyorum. O yüzden güncel indirmek istemiyorum.

Nasıl bir problem?
Kulakiçi kulaklık problemi. Tek bir jak var höpörler jakına takınca hem mikrafon hem kulaklık yapamıyorum. Aynısını laptopta denedim " Laptopta eski sürüm var " Pc de yeni sürüm var " Laptopta kolaylıkla çalıştı 2 side. Ama PC'de yeni sürümde bunu yapamadım.
Nasıl bir problem?
Link konusunda yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleme:
Sitenin güvenli olup olmadığını bilmiyorum. Ancak aşağıdaki bağlantıdaki site güvenli.

Teşekkürler dostum.
Buradan eski sürücüyü indirip kurdm fakat yine yeni sürücüyü kurdu. Nedenini biliyor musun acaba?

Son düzenleme:
Site güvenli ama indirdiğin şeye de bağlı.
Buradan indirdim kurdum ama yinede asus'un realtek versiyonunu indirdi. Ben bu versiyonu istiyordum oysaki " Görselde attım. " Sorunu çözemedim bir türlü. Kulakiçi kulaklık problemi. Tek bir jak var höpörler jakına takınca hem mikrafon hem kulaklık yapamıyorum. Aynısını laptopta denedim " Laptopta eski sürüm var " Pc de yeni sürüm var " Laptopta kolaylıkla çalıştı 2 side. Ama PC'de yeni sürümde bunu yapamadım. Kulaklık bu : https://www.hepsiburada.com/kingsto...x-hsceb-rd-p-HBV00000GPAYP?magaza=Adeks Store

Dosya Ekleri

• eski real.png
    31,6 KB · Görüntüleme: 81
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…