Realtek sürücüsü için "Filehorse.com" güvenilir mi?

Güncel sürücüde problem yaşıyorum. O yüzden güncel indirmek istemiyorum.

Nasıl bir problem?
Kulakiçi kulaklık problemi. Tek bir jak var höpörler jakına takınca hem mikrafon hem kulaklık yapamıyorum. Aynısını laptopta denedim " Laptopta eski sürüm var " Pc de yeni sürüm var " Laptopta kolaylıkla çalıştı 2 side. Ama PC'de yeni sürümde bunu yapamadım.
Nasıl bir problem?
Link konusunda yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleme:
Kulakiçi kulaklık problemi. Tek bir jak var höpörler jakına takınca hem mikrafon hem kulaklık yapamıyorum. Aynısını laptopta denedim " Laptopta eski sürüm var " Pc de yeni sürüm var " Laptopta kolaylıkla çalıştı 2 side. Ama PC'de yeni sürümde bunu yapamadım.

Link konusunda yardımcı olabilir misiniz?
Sitenin güvenli olup olmadığını bilmiyorum. Ancak aşağıdaki bağlantıdaki site güvenli.

Sitenin güvenli olup olmadığını bilmiyorum. Ancak aşağıdaki bağlantıdaki site güvenli.
Teşekkürler dostum.
Buradan eski sürücüyü indirip kurdm fakat yine yeni sürücüyü kurdu. Nedenini biliyor musun acaba?

Son düzenleme:
Site güvenli ama indirdiğin şeye de bağlı.
Buradan indirdim kurdum ama yinede asus'un realtek versiyonunu indirdi. Ben bu versiyonu istiyordum oysaki " Görselde attım. " Sorunu çözemedim bir türlü. Kulakiçi kulaklık problemi. Tek bir jak var höpörler jakına takınca hem mikrafon hem kulaklık yapamıyorum. Aynısını laptopta denedim " Laptopta eski sürüm var " Pc de yeni sürüm var " Laptopta kolaylıkla çalıştı 2 side. Ama PC'de yeni sürümde bunu yapamadım. Kulaklık bu : https://www.hepsiburada.com/kingsto...x-hsceb-rd-p-HBV00000GPAYP?magaza=Adeks Store

Dosya Ekleri

• eski real.png
    eski real.png
    31,6 KB · Görüntüleme: 81
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı