Realtek sürücüsü silindi

Zeonpat

Hectopat
Realtek sürücüsü silindi. İnternete bağlanılmıyor ve kulaklığı kullanamıyorum. Şimdiden teşekkürler. Ne tür bilgi vereceksem veririm yorumlarda. Şu an ne yapacağımı bilmediğim için buraya yazmadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücüsünü yüklemen lazım. Anakartının modelini veya laptop kullanıyorsan laptopunun modelini belirtirsen indirip kurman gereken sürücünün linkini bırakabilirim.

MSI H310-PRO VDH Plus.
Sürücüsünü yüklemen lazım. Anakartının modelini veya laptop kullanıyorsan laptopunun modelini belirtirsen indirip kurman gereken sürücünün linkini bırakabilirim.

Bumu.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    38,2 KB · Görüntüleme: 113
Ben LAN ve ses sürücülerini indirdim nasıl kuracağım RAR'dan çıkardam dosya oldu anlatır mısın?

MSI H310-PRO VDH Plus.
Buradan Win10 Auto Installation Program yazanın yanındaki download butonuna bas. Senden e-mail isteyecek, rastgele bir şey girebilirsin. Daha sonra captcha gelecek, onu yaptıktan sonra indirme başlar. ZIP dosyası şeklinde dosya iner, o ZIP dosyasının içindeki .exe dosyasını çıkart ve çalıştırarak kurulum yap.

Ses için de bunu kur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…