Realtek sürücüsü silindi. İnternete bağlanılmıyor ve kulaklığı kullanamıyorum. Şimdiden teşekkürler. Ne tür bilgi vereceksem veririm yorumlarda. Şu an ne yapacağımı bilmediğim için buraya yazmadım.
Anakart modelinizi Google yazıp LAN driverını tekrardan indirin/kurun. Eğer kendi bilgisayarınızdan yapamıyorsanız başka bir bilgisayardan indirip flasha atın,
Sürücüsünü yüklemen lazım. Anakartının modelini veya laptop kullanıyorsan laptopunun modelini belirtirsen indirip kurman gereken sürücünün linkini bırakabilirim.
Sürücüsünü yüklemen lazım. Anakartının modelini veya laptop kullanıyorsan laptopunun modelini belirtirsen indirip kurman gereken sürücünün linkini bırakabilirim.
As a world leading gaming brand, MSI is the most trusted name in gaming and eSports. We stand by our principles of breakthroughs in design, and roll out the amazing gaming gear like motherboards, graphics cards, laptops and desktops.
www.msi.com
İşletim sistemini seçtikten sonra en altta LAN var onu indirin.
As a world leading gaming brand, MSI is the most trusted name in gaming and eSports. We stand by our principles of breakthroughs in design, and roll out the amazing gaming gear like motherboards, graphics cards, laptops and desktops.
www.msi.com
İşletim sistemini seçtikten sonra en altta LAN var onu indirin.
Buradan Win10 Auto Installation Program yazanın yanındaki download butonuna bas. Senden e-mail isteyecek, rastgele bir şey girebilirsin. Daha sonra captcha gelecek, onu yaptıktan sonra indirme başlar. ZIP dosyası şeklinde dosya iner, o ZIP dosyasının içindeki .exe dosyasını çıkart ve çalıştırarak kurulum yap.
Realtek ses yongasına sahip sistemler için gerekli olan Windows sürücüsü. Eski bir yonganız varsa bu sürücüsü kurunuz: https://www.technopat.net/sosyal/indir/realtek-high-definition-audio-hda.546/ Kurulum esnasında y= Yes n= No ile seçim...