Realtek sürücüsü yüklenmiyor

Anladım hocam tamamdir. Sabah bakıp dönüş yapacağım sana. Teşekkürler.

Rica ederim bekliyorum o halde

Tamamdir.

@TlhTsdmr Hocam selamlar. 24H2 yaptım, yüklediklerinizi indirdim falan fakat steam de hangi oyuna girersem gireyim ses gelmiyor. O realtek sürücüsünün doğru olduğuna emin misiniz? Ben her işlemden önce geri yükleme oluştururum fakat geri yükleme de yapmıyor.

2 saate yakındır uğraşıyorum. Çok sinir bozucu olmaya başladı. Akşam vardiyasında olduğum için şimdi çıkıyorum. Gece devam edicem. Umarım şu konu aklıma takılmaz.

Son düzenleme:
bana ses aygıtının donanım kimliğiini atar mısınız

bana ses aygıtının donanım kimliğiini atar mısınız
Realtek :
HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0897&SUBSYS_1458A194&REV_1004
HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0897&SUBSYS_1458A194

Başka bir şey için istersen atıyım hocam. 14:30 gibi evden çıkıcam, o zamana kadar atabilirim. Ayrıca kulaklık bütün youtube-twitch gibi platformlar da çalışıyor. Steam de çalışmıyor sadece.

@TlhTsdmr hocam ne düşünüyorsun bu konu hakkında. Şimdi şöyle bir şey oldu Razer blackshark v2 x kullandığım için modelin surround ses uygulamasını indirdim ve öyle kullandım. PUBG de sesler çok net geliyordu. Sonra senin attığın linktekini indirdim. Sonra gitti.

Bende senin attıklarını sildim ama steam de ses yok. Akşam ne yapabilirim?

Son düzenleme:

Şöyle ki hocam USB ses kartı driveri kullanıyor onlar o yüzden Realtek kullanmaz

Sen sağ alttan seçili olanın kulaklık olup olmadığını kontrol et

Şöyle ki hocam USB ses kartı driveri kullanıyor onlar o yüzden Realtek kullanmaz

Sen sağ alttan seçili olanın kulaklık olup olmadığını kontrol et
Hocam hallettim, teşekkür ederim. Realtek son sürümünü de yükledim, bugün kafam rahat yastığa yatıcam.

Hocam hallettim, teşekkür ederim. Realtek son sürümünü de yükledim, bugün kafam rahat yastığa yatacağım.

Rica ederim sorun neden kaynaklıymış

Rica ederim sorun neden kaynaklıymış
Hocam gece görmedim yazdıktan sonra kapatmıştım. Sistem ses ayarlarını sıfırla dedikten sonra çözüldü. Her şeyi yapıp o seçeneği görmemiştim.

Hocam gece görmedim yazdıktan sonra kapatmıştım. Sistem ses ayarlarını sıfırla dedikten sonra çözüldü. Her şeyi yapıp o seçeneği görmemiştim.

Yüksek ihtimalle dediğim kısmı aktifleştirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…