Realtek Telefon Kulaklığı ile Karşıya Ses Gitmemesi

KLETHRA

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Eski notebook bilgisayarımda kullandığım telefon kulaklığım ile Facebook üzerinden aramalar yaptığımda karşı tarafa ses iletebiliyordum. Masaüstü sistem düzdüm ve aynı kulaklığı taktım. Ses alabiliyorum ama karşıya ses gitmiyor. Realtek sürücülerimi anakartımın sitesinden indirdim ve güncel sürümü kullanıyorum. Ses efekti, Kayıt aygıtları ayarlarını da yapmış bulunmaktayım. Sorunu çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekran Görüntüsü (1).png
Ekran Görüntüsü (2).png

Masaüstünde genelde kulaklık ve mikrofon girişi bir arada olmaz. Notebookunuzda aynı telefonunuz gibi üç bölmeli kulaklık girişi vardı bu da mikrofonlu kulaklık anlamına gelir. Ancak masaüstünde kulaklık ve mikrofon girişleri ayrıdır. Eğer 3 bölmeli kulaklığı kullanmak istiyorsanız şöyle bir ürün yardımcı olabilir.

3.5mm Headphone Mic Audio Y Splitter Cable 1 Female to Dual Male Black 8" | eBay

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı