Realtek'in sitesinde eski sürücü olması

e7ツ

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Realtek'in sitesinden 6.0.1.8186 sürüm numaralı ses sürücüsünü kurdum. Anakart'ın sitesine baktığım zaman orada daha yeni 6.0.1.8273 sürümünü gördüm. Realtek'in sitesinde değilde Anakart'ın sitesinde daha yeni sürücü nasıl olabiliyor? Bunun mantıklı bir izahı var mıdır?
Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben mesela en güncel sürücüleri Station-Drivers adlı siteden buluyorum. Bazı donanımların resmi sitelerinde güncel sürüm olmayıp, bu gibi driver sitelerinde olabiliyor. Yukarıdaki ses sürücülerinin ikisi de güncel değil mesela. Bunun bende mantıklı bir izahını bulamadım.
İntel'in Sitesinde Güncel Chipset Sürücülerin Olmaması
Ekran Alıntısı.PNG

Realtek'in sitesindeki, tum Windows isletim sistemleri icin gecerli bir surum; anakart'in web sitesinde sundugu ise anakart spesifik bir chip e yonelik oldugu icin olabilir. ( tahmin )
X anakartin chipseti icin duzgun calisiyordur belki ama tum windows surumleri icin yayimlayacak kadar stabil degildir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı