Çözüldü Steam Reatil key -1 nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lian_992

Centipat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Yazılımcı
Merhaba G2A mobil uygulamasından sepetime Arc Raiders ekledim. App15 kodu ile oyunu 1049 TL'ye satın aldım büyük fırsat diye.
Fakat ürünü etkinleştirdim başarılı şekilde ve kütüphaneme eklendi ama Key'i etkinleştirdikten sonra ekranda Arc Raiders Retail key -1 yazdı. Bu bir sorun mu? Deneme sürümü falan vs. kötü bir kazık yemiş olmayayım :D
Ekran görüntüsünü ekledim.
photo_2025-12-18_22-50-49.jpg

Çözüm
Steam dışı perakendecilerin sattığı, Steam'de aktifleştirilebilir keyler Retail key oluyor. Bir sorun yok yani, dağıtıcı Steam değil sadece.

Retail CD Keys
Many products are sold by retailers other than Steam. If these products are meant for Steam registration, they will include a Steam CD key/product code. This FAQ is meant for issues with registering retail and digital keys to your Steam account
.

@Lian_992
Steam dışı perakendecilerin sattığı, Steam'de aktifleştirilebilir keyler Retail key oluyor. Bir sorun yok yani, dağıtıcı Steam değil sadece.

Retail CD Keys
Many products are sold by retailers other than Steam. If these products are meant for Steam registration, they will include a Steam CD key/product code. This FAQ is meant for issues with registering retail and digital keys to your Steam account
.

@Lian_992

Çözüm

@Lian_992

Anladım hocam teşekkürler. Böyle 1049 lira gibi çok çok iyi bir fiyata G2A gibi bir yerden alınca her ne kadar çok güvenilir de olsa bir şüpheye düşmüştüm reatil key görünce ulan acaba deneme sürümü falan mı itelediler falan diye :D sağ olun bilgilendirmeniz için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı