Reboot and select boot device hatası

Arkadaşlar yardım edin telefondan fotoğraf yükleyemedim o yüzden yazmak zorundayım.

PC'ye format atayım dedim daha önce yaptığım bir şey değildi USB belleği çıkarttım ne olduysa o zaman oldu.
Reboot and select proper boot device ör insert boot Media in selected boot device and press a key.

Böyle hata alıyorum daha sonra boot sekmesine geliyorum buradan da hard disk: ST1000DM010 seçiyorum diğerlerinde seçtim kaydet çık yapıyorum gene aynı hatayı veriyor düzeltemedim yardım edin 3saattir izlemediğim YouTube videosu kalmadı ayrıyeten boot mode select legacy+UEFI işaretli ve post beep enabled ve Full screen logo display enabled.

Nasıl yapabilirim yardımcı olurmusun
USB'yi takın. Yeniden başlatın. Sonra BIOS'a sonra Boot kısmına gelin, USB adı neyse onu seçin. UEFI olan seçin ama. Sonra boot edilecektir. Kurduktan sonra yeniden başlatacaksınız. Yeniden başlatma başlayınca tekarardan BIOS'a girip Boot menüsünden Windows/Linux/BSD ne varsa onu seçin kurulum tamam.

Sadece Boot sečeneği var

Burdan somra

Hepsini teker teker seçip denedim daha öncede kaydet yeniden başlat yaptım gene Reboot and select proper boot device ör insert boot Media in selected boot device and press a key yazısı geliyor

@RecepBaltaş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…