Çözüldü Reboot and select hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hackermonrR

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar CS2 vb. oyunlara giriyorum bir süre açık kalıyor sonra bir anda bilgisayar donuyor reboot and select hatası veriyor bu eskidende oluyordu bir anda düzeldi sonradan şimdi format attım tekrar başıma geldi ve çoğu oyunu oynayamıyorum hemen bilgisayar donuyor. Bunun bir çözümü var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
@hackermonrR Sorun ölen diskknizden kaynaklanıyor yüksek ihtimalle. %8 sağlık gösteren disk takılı değilken sistemi test edebilir misiniz? Bakalım sorun tekrar edecek mi?
Anakart modelinizi ve ötme sayısını paylaşabilir misiniz? Bu bir hata koduna işaret ediyor olmalı. Mümkünse video yüklerseniz daha iyi olur hatta.

Şu anda açıldı bilgisayar bir oyuna girip deneyeyim.

Anakart modelinizi ve ötme sayısını paylaşabilir misiniz? Bu bir hata koduna işaret ediyor olmalı. Mümkünse video yüklerseniz daha iyi olur hatta.

Aynı şey oldu bilgisayar gitti yine. Bu sefer BIOS ekranı açıldı direkt.

Hocam şu anda dosya bütünlüğünü doğruladım oyunun ve görünen bir sıkıntı yok gibi 🙏🙏

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı