A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #11 Entropy dedi: Ama şöyle bir şey yapabilirim (tabii eğer oluyorsa). Yeniden Linux kurulum kısmına gelir ve oradan Mozilla Firefox ile indirebilirim (tabii eğer olursa). Genişletmek için tıkla... Linux Mint USB'sinden boot edin. Terminal açın ve sudo apt install anydesk yazın. Bitirince bitirdim deyin.
Entropy dedi: Ama şöyle bir şey yapabilirim (tabii eğer oluyorsa). Yeniden Linux kurulum kısmına gelir ve oradan Mozilla Firefox ile indirebilirim (tabii eğer olursa). Genişletmek için tıkla... Linux Mint USB'sinden boot edin. Terminal açın ve sudo apt install anydesk yazın. Bitirince bitirdim deyin.
Entropy Hectopat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 173 6 Mart 2021 #12 Ali998 dedi: Linux Mint USB'sinden boot edin. Terminal açın ve sudo apt install anydesk yazın. Bitirince bitirdim deyin. Genişletmek için tıkla... Tamam. Teşekkürler. Ali998 dedi: Linux Mint USB'sinden boot edin. Terminal açın ve sudo apt install anydesk yazın. Bitirince bitirdim deyin. Genişletmek için tıkla... sudo apt install anydesk yazdığım zaman "unable to locate package anydesk" yazısı çıkıyor.
Ali998 dedi: Linux Mint USB'sinden boot edin. Terminal açın ve sudo apt install anydesk yazın. Bitirince bitirdim deyin. Genişletmek için tıkla... Tamam. Teşekkürler. Ali998 dedi: Linux Mint USB'sinden boot edin. Terminal açın ve sudo apt install anydesk yazın. Bitirince bitirdim deyin. Genişletmek için tıkla... sudo apt install anydesk yazdığım zaman "unable to locate package anydesk" yazısı çıkıyor.
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #13 Entropy dedi: Tamam. Teşekkürler. sudo apt install anydesk yazdığım zaman "unable to locate package anydesk" yazısı çıkıyor. Genişletmek için tıkla... İnternete bağlı mı?
Entropy dedi: Tamam. Teşekkürler. sudo apt install anydesk yazdığım zaman "unable to locate package anydesk" yazısı çıkıyor. Genişletmek için tıkla... İnternete bağlı mı?
Entropy Hectopat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 173 6 Mart 2021 #14 Ali998 dedi: İnternete bağlı mı? Genişletmek için tıkla... Evet.
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #15 Entropy dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... sudo apt update && sudo apt install anydesk
D dakovey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2017 Mesajlar 1.539 Makaleler 1 Çözümler 20 6 Mart 2021 #16 Ali998 dedi: AnyDesk vb. indirirseniz yardımcı olurum Genişletmek için tıkla... Bu tarz sorunlarla karşılaşan arkadaşlara balık tutmayı öğretmek yerine balık vermek biraz kötü değil mi?
Ali998 dedi: AnyDesk vb. indirirseniz yardımcı olurum Genişletmek için tıkla... Bu tarz sorunlarla karşılaşan arkadaşlara balık tutmayı öğretmek yerine balık vermek biraz kötü değil mi?
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #17 dakovey dedi: Bu tarz sorunlarla karşılaşan arkadaşlara balık tutmayı öğretmek yerine balık vermek biraz kötü değil mi? Genişletmek için tıkla... Anydesk ile bağlanınca sadece işi halledeceğimi mi düşünüyorsun? Buradan komutları yazsam aynı şey, anlamadan gidecek. Hem anlatacağım hem yapacağım.
dakovey dedi: Bu tarz sorunlarla karşılaşan arkadaşlara balık tutmayı öğretmek yerine balık vermek biraz kötü değil mi? Genişletmek için tıkla... Anydesk ile bağlanınca sadece işi halledeceğimi mi düşünüyorsun? Buradan komutları yazsam aynı şey, anlamadan gidecek. Hem anlatacağım hem yapacağım.
Entropy Hectopat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 173 6 Mart 2021 #18 Ali998 dedi: sudo apt update && sudo apt install anydesk Genişletmek için tıkla... Yazdım ve yüklemeye başladı. Sizi biraz beklettim.
Ali998 dedi: sudo apt update && sudo apt install anydesk Genişletmek için tıkla... Yazdım ve yüklemeye başladı. Sizi biraz beklettim.
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #19 Entropy dedi: Yazdım ve yüklemeye başladı. Sizi biraz beklettim. Genişletmek için tıkla... Güzel. Son düzenleme: 6 Mart 2021
afacanc38 Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.710 Makaleler 5 Çözümler 27 6 Mart 2021 #20 Ali998 dedi: Kurulum diski ile boot edin. Diskin fotoğrafını atın. En kötü yine indirirsiniz. AnyDesk vb. indirirseniz yardımcı olurum.sudo apt install anydesk Genişletmek için tıkla... İşlemlerden sonra çözümü belirtmeyi unutmayın.
Ali998 dedi: Kurulum diski ile boot edin. Diskin fotoğrafını atın. En kötü yine indirirsiniz. AnyDesk vb. indirirseniz yardımcı olurum.sudo apt install anydesk Genişletmek için tıkla... İşlemlerden sonra çözümü belirtmeyi unutmayın.