A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #21 Bağlantı kurduk.
Entropy Hectopat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 173 6 Mart 2021 #22 Çok özür dilerim ama bilgisayar dondu. Şimdi diğer bilgisayardan yazıyorum. Discorda misafir olarak girmiştimde. Yeniden link atabilir misiniz?
Çok özür dilerim ama bilgisayar dondu. Şimdi diğer bilgisayardan yazıyorum. Discorda misafir olarak girmiştimde. Yeniden link atabilir misiniz?
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #23 Entropy dedi: Çok özür dilerim ama bilgisayar dondu. Şimdi diğer bilgisayardan yazıyorum. Discorda misafir olarak girmiştimde. Yeniden link atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Tamam.
Entropy dedi: Çok özür dilerim ama bilgisayar dondu. Şimdi diğer bilgisayardan yazıyorum. Discorda misafir olarak girmiştimde. Yeniden link atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Tamam.
O OzgunP Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 3.932 Makaleler 6 Çözümler 274 6 Mart 2021 #24 LMDE çalışan ortamı ile sistemi açın, menüden Boot Repair aracını bulup çalıştırın. Bu araçla açılışı onarmayı deneyin. Aşağıdaki komutla aracı Türkçe başlatabilirsiniz. Kod:Panoya kopyala LANGUAGE=tr boot-repair &
LMDE çalışan ortamı ile sistemi açın, menüden Boot Repair aracını bulup çalıştırın. Bu araçla açılışı onarmayı deneyin. Aşağıdaki komutla aracı Türkçe başlatabilirsiniz. Kod:Panoya kopyala LANGUAGE=tr boot-repair &
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #25 Muhtemelen BIOS ayarlarında CSM desteği ile boot etmesinde sıkıntı vardı. Konu sahibi hafif bir distro istediği için Arch Linux yüklüyor şuan.
Muhtemelen BIOS ayarlarında CSM desteği ile boot etmesinde sıkıntı vardı. Konu sahibi hafif bir distro istediği için Arch Linux yüklüyor şuan.