"Reboot and select proper boot device" hatası

grigor

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, 2 3 gündür bilgisayarımda bu hata var. İlk bu hata oyun oynarken karşıma çıktı, oyunda bir şehre girecektim, bastım ve bilgisayar mavi ekran verip çöktü. Sonrasında bu hatayı aldım.
Windows 7 işletim sistemini kullanıyorum. Bir de hard diskim görünmüyor, sadece CD DVD driveri var. Bu hatayı SSD'yi çıkarıp takıp 1 2 saat PC'ye dokunmadıktan sonra açınca düzeltiyorum fakat eninde sonunda yine çöküyor. Bunu nasıl engellerim? İşletim sistemini yenilemek yeterli olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:

Şunu söyleyeyim. İşletim sisteminiz zarar görmüş olabilir.

Şuan bir depolama aygıtı veya işletim sistemi görmediğinden bu yazıyı alırsınız. İşletim sistemi hatası olabilir veya depolama ölmüş olabilir. Hiçbir şekilde denemelerinize rağmen açılmazsa USB bellek ile temiz format atmayı deneyin.

BIOS > Boot sekmesi altından 1st Boot device veya Boot priority seçeneğini Windows Boot Manager olarak seçin. BIOS u açabilirsen

BIOS > boot sekmesi altından 1st boot device veya boot priority seçeneğini Windows boot Manager olarak seçin. BIOS'u açabilirsen.

Windows boot Manager yok BIOS'ta hocam.

Hard disk görünmüyor format atamıyorum o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…