"Reboot and select proper boot device" hatası

CrSra

Zeptopat
Daha fazla  
Bilgisayarı yeni topladım ve American Megatrends sayfası çıktı, burada bir tuşa bastım ve beni buraya attı "reboot and select proper boot device or insert boot Media in selected boot device and press a key"

Bu hata SSD yüzünden olabilir mi? Çünkü tamamen oturmadığından şupheliyim?

Detay: Henüz Windows kurmadım, zaten bilgisayarı bu hata sebebiyle açamadım.

HDD çıkarıp SSD taktıysanız bu yazıyı görmeniz normal. SSD içi boşsa boot menusunden hazırlamış olduğunuz USB seçip Windows kurulumunu başlatın. Eğer onlarla alakası yoksa boot kısmından takmış olduğunuz SSD en üst kısma getirip kaydedip öyle kuruluma başlayın.

HDD çıkarıp SSD taktıysanız bu yazıyı görmeniz normal. SSD içi boşsa boot menusunden hazırlamış olduğunuz USB seçip Windows kurulumunu başlatın. Eğer onlarla alakası yoksa boot kısmından takmış olduğunuz SSD en üst kısma getirip kaydedip öyle kuruluma başlayın.
HDD çıkarıp SSD takmadım hocam.İlk defa açıyorum PC'yi yani yeni topladım.

HDD de bağlıysa o zaman BOOT kısmından HDD'yi en üst kısma getirip yeniden başlatın. Muhtemelen Windows'unuz HDD'ye kuruluydu. Seçince Windows gelir.
Dostum, arkadaş zaten henüz Windows kurmamış.
Bilgisayarı yeni topladım ve American Megatrends sayfası çıktı, burada bir tuşa bastım ve beni buraya attı "reboot and select proper boot device or insert boot Media in selected boot device and press a key"

Bu hata SSD yüzünden olabilir mi? Çünkü tamamen oturmadığından şupheliyim?

Detay: Henüz Windows kurmadım, zaten bilgisayarı bu hata sebebiyle açamadım.
Windows kurmak için disk hazırlaman ve hazırladıktan sonra BIOS'a girip boot aygıtı olarak bu diski seçmen gerekiyor. Zaten sonrasında direkt kurulum menüsü gelecek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı