F Foxerth Centipat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #1 Ekran kartım ilk başta görüntü vermiyordu sonra boyle bir yazıyla karsılastım. BIOS'a girmeye çalışıyorum fakat klavyemi görmüyor bilgisayar ne yapmam lazım?
Ekran kartım ilk başta görüntü vermiyordu sonra boyle bir yazıyla karsılastım. BIOS'a girmeye çalışıyorum fakat klavyemi görmüyor bilgisayar ne yapmam lazım?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.372 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #11 Foxerth dedi: Tabii ki. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan boot kısmını yollayın hocam. Anakart modeli nedir? Artı 0 Eksi
Foxerth dedi: Tabii ki. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan boot kısmını yollayın hocam. Anakart modeli nedir?
KS KS F Foxerth Centipat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #12 Einstein dedi: BIOS'tan boot kısmını yollayın hocam. Anakart modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam klavye yine gitti bunun kalıcı bir çözümü yokmu biosa giremiyorum Artı 0 Eksi
Einstein dedi: BIOS'tan boot kısmını yollayın hocam. Anakart modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam klavye yine gitti bunun kalıcı bir çözümü yokmu biosa giremiyorum
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.372 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #13 Foxerth dedi: Hocam klavye yine gitti bunun kalıcı bir çözümü yok mu BIOS'a giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Clear CMOS deneyin. Artı 0 Eksi
Foxerth dedi: Hocam klavye yine gitti bunun kalıcı bir çözümü yok mu BIOS'a giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Clear CMOS deneyin.