dexso Centipat Katılım 22 Ağustos 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2025 #1 Vatan'dan yeni PC aldım "reboot and select proper boot device or ınsert boot media in selected boot device and press a key" arızası veriyor. Ne yapmam lazım bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ağustos 2025
Vatan'dan yeni PC aldım "reboot and select proper boot device or ınsert boot media in selected boot device and press a key" arızası veriyor. Ne yapmam lazım bilmiyorum.
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.270 Çözümler 124 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 22 Ağustos 2025 #2 İşletim sistemi kurman gerekiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
İşletim sistemi kurman gerekiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et