Reboot and Select Proper Boot Device Hatasu

Swacth12

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, masaüstü bilgisayarımda kullandığım SSD'yi biçimlendirip dizüstü bilgisayarıma taktım. Windows 10 kurulum USB'sini hazırladım. Daha sonra BIOS'dan USB'yi illk sıraya getirip bilgisayarı başlattım. Fakat başlıkta belirttiğim hatayı aldım. USB ve SSD çalışıyor, diğer bilgisayarımda denedim. Sorunu nasıl çözebilirim? Şimdiden teşekkürler.

Boot menüsünü açıp oradan USB belleği seçmeyi deneyin. İşe yaramazsa USB'yi hangi yazılımla ve hangi ayarlarla yazdırdığınızı gösteren görsel ekleyin. Ayrıca laptop marka ve modelini de ekleyin.

Boot menüsünü açıp oradan USB belleği seçmeyi deneyin. İşe yaramazsa USB'yi hangi yazılımla ve hangi ayarlarla yazdırdığınızı gösteren görsel ekleyin. Ayrıca laptop marka ve modelini de ekleyin.

Sorun çözüldü. Meğer BIOS'daki Fast Boot özelliği bilgisayarı sadece HDD/SSD'den başlatmaya ayarlıyormuş. USB'de kurulum sırasında görünmüyordu bundan dolayı. Laptop model: Toshiba Satellite P55T-A118. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı