Reboot and Select Proper Boot Device Sorunu

Cern99

Megapat
Katılım
4 Temmuz 2016
Mesajlar
1.563
Makaleler
2
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Reboot and Select proper Boot device sorunu ile karşı karşıyayım. PC'yi alalı 1 ay oldu. Olayı anlatayım bilgisayarı açtım oyun oynadım hiç ellemeden 3 saatliğine dışarı çıkıp geldim geldiğim de direk ekrana bu sorun geldi. MSI Click BIOS 5 kullanıyorum. HDD kablolarını kontrol ettim sorunu çözemedim çaresizim. Yardımlarınızı bekliyorum.

Harddiski 1.'ye nasıl alırım? Click BIOS 5'te biraz karışık click BIOS 5'i olanlar basamak basamak bilgilendirebilirse çok mühibe geçer :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar ya windows'un kurulu olduğu hdd' yi görmüyor. Ya da hdd bozulmuş.

Bilgisayar açılırken DELL (farklı da olabilir, Esc, F2, F1, F10, F11, F12) tuşuna bastığınızda BIOS ayarlarına yönlendirilirsiniz. Advanced BIOS Features kısmına girin. First Boot Device yani birinci önyükleme aygıtı olarak Hard Disk yaparsınız. Kaydedip çıkarsınız, bilgisayarınız yeniden başlar.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı