- Makaleler
- 20
Ş-şey... Siz neden mantıklı konu açamıyorsunuz?
İçlerinden bazısı sizin için mantıksız olmayabilir ama illa bir tane saçmalık göreceksindir. 
www.technopat.net
www.technopat.net
www.technopat.net
www.technopat.net
www.technopat.net
Şaak! Recep Baltaş abim neden beni Steam'den eklemiyorsun?
Gandalf Sax Guy şarkısına bağımlı olmak
Arkadaşlar dün bir kere şu müziği dinleyim dedim sonra derste de dinleyim dedim. Bir baktım aralıksız 3 saat dinlemişim, sonra akşamleyin tekrar dinledim ve istemsiz kafa sallama hareketi yapıyorum. Bu bağımlılıktan nasıl kurtulurum? (Hala dinliyorum)
Ders çalışma isteğim gelmiyor
10.sınıfım bugün 6 saat ders çalışıyım diyorum niyetleniyorum ama beceremiyorum enerjiksizim, enerjiksiz olduğum zaman genelde oyunlar oynarım sınavda 2 hafta kaldı biriken bir sürü derslerim var ne yapmalıyım? Tavsiyeleriniz.
Yeni dolar dönemi
Eskiden parayı dolara çevirip sonra TL değer kaybedince TL'ye çevirirdik artık dönem değişti dolardan TL'ye çevirip bir süre bekledikten sonra dolara çeviriyorlar artık olay değişti. Top şimdi ABD yatırımcılarda. :) 1 ABD doları eşittir. 7, 61 Türk lirası.
Ne giyiyorsunuz?
Ben başlıyorum: Mor spor kısa şort ve sarı ünlü bir markaya it logosu ile kısa kollu giyiyorum.
Terliyorum
Havalar nasıl burası çok sıcak Antalya'da yaşıyorum don+atlel ile duruyorum sizde ki durumlar nasıl? Antalya. Çarşamba 19:00. Az bulutlu. 27. °C | °F Yağış: 1% Nem: 47% Rüzgar: 8 km/s. Sıcaklık. Yağış. Rüzgar. Çar. 32° 20° Per. 28° 20° C'um. 28° 19° CMT. 28° 21° Paz. 33° 22°...
Şaak! Recep Baltaş abim neden beni Steam'den eklemiyorsun?
Son düzenleyen: Moderatör: