Recep Baltaş canlı yayın?

• Konuyu başlatan Kimliksiz_Genç
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 2.460
Arkadaşlar, konuyu nereye açacağımı bilmedim. Şimdiden özür diliyorum. Recep abi, canlı yayın ne zaman başlıyor acaba? Belli bir tarih ve saat var mı? Ben sürekli kaçırmayacağım diyorum. Ama kaçırıyorum. Recep abi, bir tarih ve saat verebilirsen hiç kaçırmam canlı yayınlarını.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne zaman olacağı hiç belli olmaz.
İnceleme istediğinde bulunsak yapabilir misiniz?
MSI firmasıyla aranız iyiymiş bu yüzden soruyorum GE60 & GE70 Haswell serisi ve GX70 Açıkçası çok merak ediyorum.
Isınma sorunu var mı ve benzeri sorunları var mı ? GX70'in işlemcisi gerçekten çok mu zayıf gibi gibi ve birçok insanda MSI'ın ürünlerine ilgili ve merak ediyordur.

Ama canlı yayınlara belli bir tarih koysa düzenli olur.

Hem canlı yayınları da DSLR ile çeksin, yani canlı yayını Web Cam ile yapsın ancak aynı anda DSLR da kayıt alsın ve YouTube'a yüklerken öyle yüklesin fena olmaz. :)

Bir sonraki yayın kesinlikle DSLR ile çekilecek ve her bir soru ayrı ayrı YouTube'a konulacak. Hatta işler yaver giderse...

Evet GE40 incelenecek.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı