Recep Baltaş Kafa Ayarı öneri ve eleştiri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

KutayKaya

Hectopat
Daha fazla  
Kafa ayarı videolarınızı sürekli izliyorum Türkiye'de harbi takdir edilecek bir iş çıkarıyorsunuz. Sizlerden çok faydalandım ve beğendim diyebilirim. Ancak takipciniz olarak bazı şikayet ve önerilerimiz de dikkate alınırsa sevinirim. Bu konu için özellikle ayrılmış bir kısım bulamadım bunun için konu açtım.

Ben iphone 5s kullanıcısıyım ayrıca apple ürünlerini bankacılık işlemlerim ve kişisel güvenliğim açısından daha güvenilir buluyorum. Kafa ayarı programınızda inceden inceye nerdeyse her bölümde apple ve iphone'yi olumsuz ve iğneyilici tarzda bazı cümleleriniz beni bayağı güldürdü doğrusu. Şu Türkiye'de biri de düzgün birşey yapsın şaşacağım diye aklımdan geçirdim.

Şimdi bana beğenmiyorsan izleme kardeşim demeyin. Sizden sadece ricada bulunuyorum ben bunun tartışmasına bile girmem sadece öneri olarak kabul edersiniz diye söylüyorum güzel bir program yapıyorsunuz ciddi ve kabul edilebilir tarzda eleştiriler ile inceleme ve sohbet yayınları yapın.

30 Yaşındayım beni apple insanların parmak izini şimdiden topluyor bilmem ne gibi şeylerle güldürmeyin. Birkere teknoloji noktasında dış ülkelerin boyunduruğu altında olan bir ülkeyiz sen uyandın apple parmak izimi almış olabilir diye düşünme, neyin kalmış ki parmak izin sende kalsın be kardeşim. facebook'ta mesajlarımızı okumuyor yada google bizi birebir takip etmiyor herşey tamamen yasal yürüyor değil mi ? Bir apple böyle çıktı sende hemen uyandın:)

Apple benim parmak izimi ne yapacakmış merak ettim lazımsa sizede göndereyim ne yapacan elin sade bir vatandaşının parmak izini. Uluslar arası kaçakmıyım ben demeyecem çünkü tartışmaya değmez harbi.

Öğretici ve düşündüren ciddi programlarınızın devamını bekleyen sizi takip eden bir üyeniz olarak çalışmalarınızın devamını bekliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Recep Abi iphone 6 kullaniyor. Hangi ulkeydi hatirlamiyorum ama blackberry sponsorlugunda yaptigi 180 bin dolarlik etkinlikte hacker ve crackerlar bir tek windows phone u kiramadilar. Bilginize.

apple insanların parmak izini şimdiden topluyor bilmem ne gibi şeylerle güldürmeyin.
10 yıl sonra görürsünüz kimin güldüğünü :) Parmak izlerini tabiki kaydediyor. Kaydetmese parmak izi kontrolünü herkes geçerdi. Haberleri takip edin" iphone ayak parmağı" diye aratın nete kayıtın yapılıp yapılmadığını belki anlayabilirsiniz.

Apple benim parmak izimi ne yapacakmış merak ettim lazımsa size de göndereyim ne yapacan elin sade bir vatandaşının parmak izini. Uluslar arası kaçakmıyım ben demeyecem çünkü tartışmaya değmez harbi.
Uluslar arası kaçakcı olup olmadığını teyyit edecek verdiğiniz örneğe göre ve daha fazlası. Facebook nasıl hesap bilgilerini güvenlik yetkilileri ile paylaşıyorsa aynı işlevi görecek. "Siri" ile hapse gidenleri bir araştırın.

@yiange28 O Hacker denilen kişiler hacker değil o halde. Yazılımsal herşeyin bir açığı vardır. Bunu kimse inkar edemez. Windows'un kırılmadık neyi kaldı ki telefonlarındaki işletim sistemini kıramasınlar. Öyle bir etkinlik hakkında bilgimde yok. Bence orada oyun oynanmış açık ve net. :)

Bu arada yazıyı yazan arkadaş, bende Apple kullanıcısıyım. Memnunum gayet güzel, hızlı, stabil. Ama parmak izleri gibi bilgilerin kayıt edildiği doğru. Tamam güvenli fakat onların kontrolünde bir güvenlik var ortada. :) O karanlık odalarında ne oyunlar dönüyordur bu dünya devi şirketlerin. Al gülüm ver gülüm şeklinde. Bizler o marka benim şu marka seninlerle oyalanırken adamlar aştı kendini gidiyor. Kendimizin ürettiği hariç hiç bir şeye tam güvenilir diyemeyiz malesef. En acı gerçekte bu.

yiange28 windows'u kms dümdüz etmiş bir dünya cracklı windows kullanılıyor ama hackerler mobil windows programını kıramıyorlarsa hackerlerde bir sıkıntı var kardeş :((( ağlatma beni

murat5038 adamlar uydudan bizi birebir izliyor sattıkları savaş uçaklarında çip var deniliyor benim parmak izimi apple kaydettiyse zoruma gitsin mi ? Sanada yolliyim kaydet ne yapacan parmak izimle :)))

Recep Baltaş iphone 6 kullanıyorsa kendimi pencereden atarım :)

Asıl sıkıntı şurda bu sitede iphone övdüm diye beni burda kitlediler bu kadar taraflı ve basit olmayın böyle yaptığınız için insanlar iyice apple meraklısı oluyor aslen taş atarak daha gizemli ve karanlık ama elit bir marka olmasına sebep oluyorsunuz.

Ben samsung s3 kullanırken kaspersky virüs programı kullandım sonra kaspersky açıklama yaptı bizim android uygulamamız yok diye şimdi ben bu androide 2000 tl verip rezilmi olayım :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Pencereyi açmaya başlamalısınız o halde. :) Şaka aman öyle bir şey yapmayın sizler değerlisiniz. Evet Recep Bey Iphone 6 kullanıyor. :)

Recep Baltaş iphone 6 kullanıyorsa bu yazdıklarımdan sonra hemen burda bu başlık ve yazdıklarımdan dolayı kendisinden özürdileyeceğime söz veriyorum. Belki ben yanlış anladım bazı cümleleri bizde hata yapabiliriz. Ama hatamızı kabul etmesini biliriz.

murat5038 adamlar uydudan bizi birebir izliyor sattıkları savaş uçaklarında çip var deniliyor benim parmak izimi apple kaydettiyse zoruma gitsin mi ?
Bende bundan bahsediyorum. İzlendiğini biliyorsan bizim için de sorun yok :)

@yiange28 O Hacker denilen kişiler hacker değil o halde. Yazılımsal herşeyin bir açığı vardır. Bunu kimse inkar edemez. Windows'un kırılmadık neyi kaldı ki telefonlarındaki işletim sistemini kıramasınlar. Öyle bir etkinlik hakkında bilgimde yok. Bence orada oyun oynanmış açık ve net. :)

Bu arada yazıyı yazan arkadaş, bende Apple kullanıcısıyım. Memnunum gayet güzel, hızlı, stabil. Ama parmak izleri gibi bilgilerin kayıt edildiği doğru. Tamam güvenli fakat onların kontrolünde bir güvenlik var ortada. :) O karanlık odalarında ne oyunlar dönüyordur bu dünya devi şirketlerin. Al gülüm ver gülüm şeklinde. Bizler o marka benim şu marka seninlerle oyalanırken adamlar aştı kendini gidiyor. Kendimizin ürettiği hariç hiç bir şeye tam güvenilir diyemeyiz malesef. En acı gerçekte bu.

Kardeş yazımı iyi oku ben kaydetmez demedim. Ona bakarsan internete de girmeyelim. Android programların yüzde kaçı virüslü bunun cevabı bile yok. Bende diyorumki parmak izimi çalacaksa bari işini doğru yapan biri çalsın. Ne yapak 33 10 mu kullanak.

Neyse ben kaçar yarın Recep Kardeşim iphone 6 kullanıyorum derse özürdilerim. Ama kullanmıyor ben diyim. Neden kafa ayarında note eleştirilmiyor çünkü var yanındaki abimde :) Telefon masa kadar masa telefon kadar. 30 yaşımda note alıp elimde kürek kadar telefonla dolaşamıyorum kardeşim bizde 4 inç 5s kullanıyoz. Tutarlı olmak kaydıyla eleştiri olsun dedim. Öyle çamur atarım izi kalır olmaz böyle arkadaşlar. Bakın yarına kalmaz burda biri son lafı söyler sonra konuyu kitleyip beni susturacaklar demedi demeyin. Aynı başıma geldide ordan biliyorum.
Hata bizdeyse özürdileriz diyorum genede kitlerseniz çok ayıp olur :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı