Recep Baltaş kimdir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Niye ceza yiyesin? Geçmişimle yüzleşmek konusunda bir sorunum yok. Öyle olsaydı bu konu hiç açılmaz veya silinir, kilitlenirdi.

Umarım siz hayatınızda hiç hata yapmazsınız 🙏

Herkes hata yapar Recep abi önemli olan anlayabilmek. Mesela ben yanlış kelimeler kullandım diye mute yemiştim 1 saat buradan. Hatamı anladım :D.

Herkes hata yapar Recep abi önemli olan anlayabilmek. Mesela ben yanlış kelimeler kullandım diye mute yemiştim 1 saat buradan. Hatamı anladım :D.

Yazım kurallarının anasını ağlatan adamı uyardığım için ben de timeout yedim. Ayrıca komik olanı tek harf hatasında timeout atan adminler bir paragraf taki elli tane yanlışı görüp bir şey demiyor gerçekten garip.

Kendisi anti Sapphire bir yöneticidir. Youtube videolarında gayet sakin ve sessiz olup, forumda tam bir ejderha seviyesinde bir insandır. Sapphire markasını savunursanız gazabından korkun. Genel olarak ılımlı bir adam...

Hiç tanışmadık tabii ama uzaktan ve videolardan gördüğüm kadarıyla ülkemiz için çok faydalı bir insandır. Ülkemiz derken, bizim gibi teknoloji ile ilgilenmeye çalışan insanlara burası gibi mecralar oluşturması sayesinde çok fayda sağlamıştır. Açıkçası Technopat'tan başka bir forumda bulunabileceğimi hayal edemiyorum.

Ahmet abi ile tartışabilirler, hepimiz insanız. Bir yandan Twitch'te Jahrein izlerken, bir yandan da forumda gezebiliyorum. Şükürler olsun ki takım tutar gibi insan tutmuyorum. :D

Kendisi anti Sapphire bir yöneticidir. YouTube videolarında gayet sakin ve sessiz olup, forumda tam bir ejderha seviyesinde bir insandır. Sapphire markasını savunursanız gazabından korkun. Genel olarak ılımlı bir adam...

Bir arkadaşım bütün internet Cafe'sini Sapphire AMD Radeon'larla donatmıştı. 3 yıl sonra o kartların hespi bozuldu. Bir tanesi sağlam kalmadı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı