Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.208 Makaleler 1 Çözümler 62 12 Ocak 2021 #21 flayzeraynx dedi: Neyse, konuyu gereksiz dagitmayalim. Benim halen merak ettigim şey, bu baslik nasıl oldu da bir baska basliktan buraya tasindi. Cok garip, alakasiz bir duruma dustum cunku. Genişletmek için tıkla... Moderatörler taşımıştır. Alakasız bir durum demeyelim, konu ile alakasız görüldüğünden yeni bir konu olarak taşınmıştır Normal durumda da bu tür şeyler konu olarak açılabilir. Çekinecek bir durum yok
flayzeraynx dedi: Neyse, konuyu gereksiz dagitmayalim. Benim halen merak ettigim şey, bu baslik nasıl oldu da bir baska basliktan buraya tasindi. Cok garip, alakasiz bir duruma dustum cunku. Genişletmek için tıkla... Moderatörler taşımıştır. Alakasız bir durum demeyelim, konu ile alakasız görüldüğünden yeni bir konu olarak taşınmıştır Normal durumda da bu tür şeyler konu olarak açılabilir. Çekinecek bir durum yok
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 12 Ocak 2021 #22 Gordrhain dedi: Sürprizbozan: Spoiler Twitch Yayıncısı diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Bakarsın gerçek olmuş Hayat sürprizlerle dolu...
Gordrhain dedi: Sürprizbozan: Spoiler Twitch Yayıncısı diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Bakarsın gerçek olmuş Hayat sürprizlerle dolu...