Çözüldü Recep Baltaş Neden Atom Laptopa Linux Kurmadı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mburaktekin

Kilopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Bu konuda kimseye sitem etmiyorum.
Merhabalar. Biliyorsunuz ki Recep Baltaş, Windows 10'u bayağı seviyor. Nedeni nedir acaba?
Sanırsam bir videoda atom işlemcili, 4 GB RAM'li bir bilgisayara Windows 10 kurmuştu. Neden Linux değil?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda da öyleydi. Neden W8.1 değil? Veya başka bir şey?

Yanlış anlaşılmasın tekrar edeyim ben burada kimseye sitem etmiyorum. Sadece merak ettim. İyi günler :)
@Recep Baltaş

Çözüm
Bu konuda kimseye sitem etmiyorum.
Merhabalar. Biliyorsunuz ki Recep Baltaş, Windows 10'u bayağı seviyor. Nedeni nedir acaba?
Sanırsam bir videoda atom işlemcili, 4 GB RAM'li bir bilgisayara Windows 10 kurmuştu. Neden Linux değil?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda da öyleydi. Neden W8.1 değil? Veya başka bir şey?

Yanlış anlaşılmasın tekrar edeyim ben burada kimseye sitem etmiyorum. Sadece merak ettim. İyi günler :)
@Recep Baltaş

Burada Linux kurmamasinin sebeplerinden birisi o bilgisayari kullanan kisi recep abi degil. Arkadasi kullaniyor. Zaten onceden de o PC'de Windows varmis. Adam belki Linux'u bilmiyor? Windows 10 biliyordur adam. Linux bilmedigi için kurmamistir. Video ile konu basligi uyumsuz.
@Hangottom ben Linux'ı o video için demedim. O videounun altına da bir şey yazdım zaten. Linux için dediğim sistem Atom işlemcili bir laptoptu.
@ProfesörCan güncellik her zaman iyi değildir bence. Microsoft'un geçmiş güncellemelerde sıkıntılar çıkardığını görmüşsündür. Ki W8.1 savunucusu da değilim. Hatta bugün baika bir konu da da eski bir sisteme bir arkadaş, işletim sistemi önerisi istemişti ben W8.1 demedim.

Neden Linux değil?
O sisteme Linux kurmaya çalıştım, kurulmadı. Yükseltme sonrası kurulabilirdi ama kurmadım. Yine de açıklayayım:

Bir akraban geldi ve sana bilgisayarını verdi. Bunu çalışır hale getir dedi. Linux kurabilir misin? Kuramazsın. Kurarsan her gün seni arar en ufak bir sorunda çünkü Linux'u öyle kolay kolay kullanamaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı