Dostum biraz empati tamam mı çok zor değil. Youtube'de ön planda olan Recep Baltaş olduğundan sadece onun bilgili ve cevap verebileceğini sanıyor ve gayet normal.Neden Recep Baltaş anlatsana biraz?
Dostum biraz empati tamam mı çok zor değil. Youtube'de ön planda olan Recep Baltaş olduğundan sadece onun bilgili ve cevap verebileceğini sanıyor ve gayet normal.Neden Recep Baltaş anlatsana biraz?
Seviyordur Recep abiyi. Fanıdır belki. Olamaz mı?Neden Recep Baltaş anlatsana biraz?
Maalesef yine de ceza yiyecek.Dostum biraz empati tamam mı çok zor değil. Youtube'de ön planda olan Recep Baltaş olduğundan sadece onun bilgili ve cevap verebileceğini sanıyor ve gayet normal.
Dostum biraz empati tamam mı çok zor değil. YouTube'da ön planda olan Recep Baltaş olduğundan sadece onun bilgili ve cevap verebileceğini sanıyor ve gayet normal.
Ulaşamadık ki. Ulaşsaydık arkadaş ceza yemiştiNeyse Recep Baltaş'a nasıl ulaşılır sorumuza cevap almış olduk. Güzel bir konu oldu yine de.
Yav tamam adam BİLMİYOR!Hocam burası forum ya hani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.