Recep Baltaş'a ya da Ali Güngör'e Nasıl ulaşabilirim?

multidevran

Hectopat
Merhaba arkadaşlar.

Daha önce sistem toplama ile ilgili konu açmıştım. Herşey tamam fakat sistem toplamayı bilmiyorum. Para elimde fakat parçalar gelse bile montaj yapamam çünkü ne kablo yönetimini ayarlıyabilirim ne de parçaları takmayı becerebilirim. Yakınımdaki bilgisayarcılara güvenmiyorum. 400 TL lik ekran kartına 1000 TL istiyen adamdan ne beklersiniz?

Videoları izliyerek yap derseniz bir yerden sonra takılırsam ne yapacağım? Buraya konu açtığımda her defasında yanlış başlık diye 2 gün ceza alıyorum.

Acaba Recep veya Ali abilerimden birisi toplasa ben parayı göndersem? Gerçekten bilmiyorum.

@Recep Baltaş @Ali Güngör

Sadece yakın çevremizden arkadaşlarımızın bilgisayarlarını monte ediyoruz. Vatan'a toplattırabilirsin. Öte yandan 4K videoları izleyip halen daha montajı öğrenememiş olman zor. Benim zamanında video falan yoktu. Deneme yanılma ile öğrendik... Daha ne yapabiliriz bilmiyorum artık.

Ben 2013 Aralık ayında Technopat'ın montaj videolarını izleyerek çokta rahat bir şekilde montajı yaptım. Aradan tam 1 yıl geçmiş ve hiç bir sorunda yaşamadım, zaten detaylı olarak anlatıyorlar. Bir videoda anlamazsan diğerinde anlıyorsun. 3-4 tane montaj videosu var.

Her toplamayı bilmeyene sistem toplasalar ne olurdu? Videoları izle, takıldığın yerden sonrasını buraya yazım kurallarına dikkat ederek konu aç. Zaten yardım edilecektir. Hiçbirini yapamam diyorsan, aldığın yere toplattır.

Ben bilgisayarımı hep marka alıyordum bilmediğimden. Sonra bir arkadaş bana Technopat 'ı önerdi geçen sene. Videoları izledim ve gerçekten anladım olayı. Usb 'yi takamazken birden kendi sistemimi topladım. Sadece GTA 5 için pc toplama rehberini açtım ve adım adım Recep abi ne yaptıysa aynısını yaptım. Belki inanmayacaksın ama oldukça basit bir iş. Zorlukları var ama şans işi. Hiç bir bilgim olmadığı halde videodan kendi sistemimi topladım. Eğer cesaretin yoksa Vatan pc ücretsiz topluyor ama onlara güvenmiyorum açıkçası.

Buradaki konuları takip ediyoruz, yazdığınızda bize ulaşıyorsunuz zaten. Amacımız zaten size bir şeyi yapılı vermek değil adım adım kendi işinizi görebilir hale getirmek. Önce kılı kırk yararak öğrenin, dikkatli izleyin, sonra biraz tecrübe ile pişin ve sonunda başardığınızda kendinizi harika hissetmenin keyfine varın :)

Buradaki konuları takip ediyoruz, yazdığınızda bize ulaşıyorsunuz zaten. Amacımız zaten size bir şeyi yapılı vermek değil adım adım kendi işinizi görebilir hale getirmek. Önce kılı kırk yararak öğrenin, dikkatli izleyin, sonra biraz tecrübe ile pişin ve sonunda başardığınızda kendinizi harika hissetmenin keyfine varın :)
Yani bize balık vermiyorlar, balık tutmayı öğretiyorlar.:)

Selam ali bey yada recep bey ben
VIEWSONIC 24" VG2401MH mü yoksa asus vg248qe arasinda kaldım lütfen yardım edin..teşekürler

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı