Recep İvedik neden bu kadar eleştiriliyor?

Ben eskiden izliyordum 7 yaşındayken falan yani şu an o kadar sevmiyorum 13 yaşındayım ama yaşı küçük olanlara çok komik geliyor özellikle ama çok kaba hareketler de var o yüzden bu kadar eleştiriliyor.

Goat.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kıskanıyorlar

Cevabım çok geç olacak ama kendi düşüncelerimi yazmak istiyorum. Aslında Recep İvedik çok derin bir karakter, ne kadar agresif ve kompleksli bir insan olsa bile yardımsever biri. 1.film'de çocukluk arkadaşı Sibel'e tam açılacakken kötü haberi alıyor ve gidip kıyıda türkü söylüyor. 2.filmde ise tek ailesi olan nenesi ile beraber kalıyor onun istediklerini yapmaya çalışıyor ve yapıyor. 3.filmde ise nenesini ölümünden sonra depresyona giriyor. Bir arkadaş bulsa da sonunda yine yalnız kalıyor. Sadece açık sözlü bir insan gereğinden fazla, "osuruk,kaka" tarzı espriler olsa da o zamanlar gülünüyordu artık çok komik gelmiyor ama ilk 3 filmde bir anlatılmak istenen vardı. Yani ilk 3 seri gerçekten çok iyiydi. Sonra ki seriler bir tık bozdu 4 benim çok olmasa da hoşuma gitti ama 5,6,7 çok hoşuma gitmedi, özellikle 5. seri çok absürttü, Recep'in çok hızlı koşması falan. Aslında şu an shitpost'a gülen insanlar ile Recep İvedik'e gülenlerin arasında pek fark yok. Hatta Recep İvedik daha komik. Eleştirilmesinin tek sebebi "osuruk,kaka,çiş" esprileri şu an eleştiren insanlar zamanında gülüyordu çünkü o zaman komikti. Şu an eleştirmek saçma bence üzerinden 15 yıl geçmiş neredeyse ilk 3 serinin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…