Sence ülke bir kişi yüzünden mi bul halde?Onun liderliği batsın, ülkemizi afrika seviyelerine doğru getirdi. Ve sen hala gelip reis diyorsun?
Sence ülke bir kişi yüzünden mi bul halde?Onun liderliği batsın, ülkemizi afrika seviyelerine doğru getirdi. Ve sen hala gelip reis diyorsun?
İroni?Onun liderliği batsın, ülkemizi afrika seviyelerine doğru getirdi. ve sen hala gelip reis diyorsun ?
İroni yaptığı besbelli, sinirlenmeyin hemen.Onun liderliği batsın, ülkemizi Afrika seviyelerine doğru getirdi. ve sen hala gelip reis diyorsun ?
20 sene önce tek tük kiside bulunan internet bugün herkeste olur muydu?
AKP Gençlik Kollarına üye olsam dokunulmaz oluyorum hocam, rahatta kalınKolon ve pankreas kanseri diye biliyorum ben.
İroni işaret koymayı unuttunuz. Unutmadıysanız vay halinize.Reisimize iftira atmayın, kendisi sapasağlam. Sapasağlam olmasa 20 sene önce tek tük kiside bulunan internet bugün herkeste olur muydu? Ülkeyi ileri seviyeye taşıyan yüce lider. Allah reisimizden, milletimizden, devletimizden razı olsun.
Akp gençlik kollarına üye olsam dokunulmaz oluyorum hocam, rahatta kalın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.