Reçeteli Lens Tavsiyesi

erenty

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo Legion 5 15ITH6H ( 82JH002HTX )
Meslek
Grafik Tasarım
Merhaba, az önce Dünyagöz'den çıktım lens reçetemi alıp, bana bir lens önerdiler. 6 aylık 2.4k dediler ancak pahalı geldi internetteki fiyatları bildiğimden.

Reçetemi aşağı bırakıyorum, ne alacağımı bilemedim, bilgili kişilerin öneri ve tavsiyelerini bekliyorum.

20231208_123601.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Doktorunuz zaten hangisini almanız gerektiğini yazmış reçeteye, bizzat kullandığım ve memnun kaldığım bir model olan Air Optik HydraGlyde alabilirsiniz. Fiyatı o kadar pahalı değil, 400-500 arası diye biliyorum.

Doktorunuz zaten hangisini almanız gerektiğini yazmış reçeteye, bizzat kullandığım ve memnun kaldığım bir model olan Air Optik HydraGlyde alabilirsiniz. Fiyatı o kadar pahalı değil, 400-500 arası diye biliyorum.
Reçeteme göre böyle alırsam doğru oluyor değil mi?
SmartSelect_20231208_141258_Chrome.jpg

Doktor gözünüzün çapını yazmamış BC değeri normalde Aqua Optik modelinde 8.6 lakin sizinki 8.7 olarak gözüküyor. Bir sorun olacağını düşünmüyorum, sağ ve sol numaralarını doğru ayarlayarak dilerseniz alabilirsiniz.
Gözümde astigmatta varmış, CYL değeri onu belirtiyormuş. Air Optix HydraGlade for Astigmatism olanı alacağım orada tam 8.70'de çıkıyor. Teşekkür ederim yardımınız için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı