Çözüldü "Recipe for target 'PPROJE.exe' failed" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

176243

Kilopat
Dev-C++'dan C programlama dilinde kodumu çalıştırmaya çalışıyorum ancak, ekte bulunan kod ve fotoğraftaki hataları alıyorum. Nasıl çözeceğimi bulamadım başka bir bilgisayarda da denedim aynı hatayı aldım.

Kod:
# Project: PPROJE
# Makefile created by Dev-C++ 5.11

CPP      = g++.exe
CC       = gcc.exe
WINDRES  = windres.exe
OBJ      = GRAPH_SEARCH.o HashTable.o SpecificToProblem.o Standart_Search.o
LINKOBJ  = GRAPH_SEARCH.o HashTable.o SpecificToProblem.o Standart_Search.o
LIBS     = -L"C:/Program Files (x86)/Dev-Cpp/MinGW64/lib" -L"C:/Program Files (x86)/Dev-Cpp/MinGW64/x86_64-w64-mingw32/lib" -static-libgcc
INCS     = -I"C:/Program Files (x86)/Dev-Cpp/MinGW64/include" -I"C:/Program Files (x86)/Dev-Cpp/MinGW64/x86_64-w64-mingw32/include" -I"C:/Program Files (x86)/Dev-Cpp/MinGW64/lib/gcc/x86_64-w64-mingw32/4.9.2/include"
CXXINCS  = -I"C:/Program Files (x86)/Dev-Cpp/MinGW64/include" -I"C:/Program Files (x86)/Dev-Cpp/MinGW64/x86_64-w64-mingw32/include" -I"C:/Program Files (x86)/Dev-Cpp/MinGW64/lib/gcc/x86_64-w64-mingw32/4.9.2/include" -I"C:/Program Files (x86)/Dev-Cpp/MinGW64/lib/gcc/x86_64-w64-mingw32/4.9.2/include/c++"
BIN      = PPROJE.exe
CXXFLAGS = $(CXXINCS) -std=c99
CFLAGS   = $(INCS) -std=c99
RM       = rm.exe -f

.PHONY: all all-before all-after clean clean-custom

all: all-before $(BIN) all-after

clean: clean-custom
    ${RM} $(OBJ) $(BIN)

$(BIN): $(OBJ)
    $(CC) $(LINKOBJ) -o $(BIN) $(LIBS)

GRAPH_SEARCH.o: GRAPH_SEARCH.c
    $(CC) -c GRAPH_SEARCH.c -o GRAPH_SEARCH.o $(CFLAGS)

HashTable.o: HashTable.c
    $(CC) -c HashTable.c -o HashTable.o $(CFLAGS)

SpecificToProblem.o: SpecificToProblem.c
    $(CC) -c SpecificToProblem.c -o SpecificToProblem.o $(CFLAGS)

Standart_Search.o: Standart_Search.c
    $(CC) -c Standart_Search.c -o Standart_Search.o $(CFLAGS)

sada.PNG

Çözüm
Multiple include var muhtemelen. Header file'ı düzenlemen gerekiyor sanırım. Projeyi paylaş bakalım soruna. Bu şekilde tahminden öteye gidemem.
Multiple include var muhtemelen. Header file'ı düzenlemen gerekiyor sanırım. Projeyi paylaş bakalım soruna. Bu şekilde tahminden öteye gidemem.
Kusura bakmayın, stack overflowa'da da sormuştum dönmeyi unutmuşum. Header file içerisinde değişken tanımladığımdan dolayı sıkıntı olmuş. ".c" uzantılı bir dosyaya atınca, sorunum düzeldi. Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı