Arkadaşlar bilgisayarım Recovery yaptıktan sonra Windows.old adlı dosya yoktu ama her dakika yani her kaç dakkada bir oldugunu bilmiyorum ama C'Diski kendi kendisine dolmaya başladı ve bir baktımki Windows.old oluşmuş? Bende Windows.old Dosyasını silsem adlı açılan bir konuya baktım ve dediklerini yaptım şimdi resimde gördügünüz gibi uygularsam bir sorun olur mu ? Biraz korkuyorum yeni recovery yaptık herhangibir sorun olur mu?
Windows old dosyasını sil kardeşim bir sorun olmaz. Temizlik aracıyla seçtiğin şeyleri de silebilirisin. Windows old eski windowsunun kalıntıları onlar bir önceki windowsa ait dosyalar ancak onları artık kullanmıyorsun silsende birşey olmaz.
Aynen öyle, yükleme işleminden önceki işletim sisteminde kullanılan dosyaları barındırır.
Kaldırılmasında bir sakınca yoktur ki kaldırmanızı öneririm, disk alanınız boşalmış olur.
Bir sakıncası yok yani.
Aynen öyle, yükleme işleminden önceki işletim sisteminde kullanılan dosyaları barındırır.
Kaldırılmasında bir sakınca yoktur ki kaldırmanızı öneririm, disk alanınız boşalmış olur.
Bir sakıncası yok yani.
Bir sakıncası yok yani.
Bir sakıncası yok yani.
Hiç birşey olmaz kardeşim iptal et tekrar çalıştır kafana göre bu kadar efamlanma ben temizlikleri sürekli yapıyorum. Update dediği şeyde artık işe yaramayan update atıkları.