Recovery ardından Windows.old dosyası

• Konuyu başlatan Ozan.Y
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.325
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O

Ozan.Y

Ziyaretçi
Arkadaşlar bilgisayarım Recovery yaptıktan sonra Windows.old adlı dosya yoktu ama her dakika yani her kaç dakkada bir oldugunu bilmiyorum ama C'Diski kendi kendisine dolmaya başladı ve bir baktımki Windows.old oluşmuş? Bende Windows.old Dosyasını silsem adlı açılan bir konuya baktım ve dediklerini yaptım şimdi resimde gördügünüz gibi uygularsam bir sorun olur mu ? Biraz korkuyorum yeni recovery yaptık herhangibir sorun olur mu?

1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows old dosyasını sil kardeşim bir sorun olmaz. Temizlik aracıyla seçtiğin şeyleri de silebilirisin. Windows old eski windowsunun kalıntıları onlar bir önceki windowsa ait dosyalar ancak onları artık kullanmıyorsun silsende birşey olmaz.

Aynen öyle, yükleme işleminden önceki işletim sisteminde kullanılan dosyaları barındırır.
Kaldırılmasında bir sakınca yoktur ki kaldırmanızı öneririm, disk alanınız boşalmış olur.
Bir sakıncası yok yani.

Aynen öyle, yükleme işleminden önceki işletim sisteminde kullanılan dosyaları barındırır.
Kaldırılmasında bir sakınca yoktur ki kaldırmanızı öneririm, disk alanınız boşalmış olur.
Bir sakıncası yok yani.
Allahız izniyle inş birşey olmaz.

Sen bu işlemi yaptığı zaman bilgisayar yeniden başlatma bile yapmayacak kafana takma.
Birşey olmaz ise çok sagolun tekrar Recovery yapmak istemiyorum. :(

Bir sakıncası yok yani.
Sen varya büyüksün hocam sorunsuz bir şekilde kalktı yeniden başlatıcam bir sorun olmazsa yazarım sagol hocam.

Bir sakıncası yok yani.
Windows Update temizlemesinde çok çok az birşey kaldı orada takılı kaldı ilerlemiyor iptal etsem birşey olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç birşey olmaz kardeşim iptal et tekrar çalıştır kafana göre :) bu kadar efamlanma ben temizlikleri sürekli yapıyorum. Update dediği şeyde artık işe yaramayan update atıkları.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı