Recovery bölümünü silmeden format atmak

Daha fazla  
Laptopuma format atmak istiyorum ama recovery modun silinmesini istemiyorum. O yüzden nasıl bi yol izlemem gerekiyor?

(Format atmamın sebebi ekran kartları arasında geçiş yapamıyorum sadece uygulamının ne kadar güçte çalıştırlacagını seçebiliyorum.)

Yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptopuma format atmak istiyorum ama recovery modun silinmesini istemiyorum. O yüzden nasıl bi yol izlemem gerekiyor?

(Format atmamın sebebi ekran kartları arasında geçiş yapamıyorum sadece uygulamının ne kadar güçte çalıştırlacagını seçebiliyorum.)

Yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim. :)
slm,,,Öncelikle laptopun geri yükleme seçeneklerini neden kullanmıyorsun,,yada sıfırdan temiz bir kurulum yapmak istersen lisans numarasını yedek alarak sıfırdan format atabilirsin..

Temiz kurulum yaparken disk bölümlendirme ekranında recovery alanınızı ellemezseniz silinmez. fakat temiz kurulum yaptığınızda windows ile recovery bölümü arasındaki bağlantı kopacağından silmemiş olsanız da recovery özelliğini kullanamazsınız. Windows temiz kurulumdan sonra artık yaklaşık 400 mb olarak oluşturduğu bölümü recovery olarak görür. Tabi eğer uğraşılırsa birkaç işlem ile fabrika çıkışı olan recovery işletim sistemine bağlanabiliyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı