Recovery dosyası silme sonrası dosyalar zarar görmüş müdür?

Yer
Adana
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Yardımınıza ihtiyacım var. Yanlışlıkla recovery taraması yaptım ve taramada yaptığım dosyaları bir yere kaydettim ve kaydettiğim dosyayı sildim. Size sormak istediğim şu sistem dosyaları herhangi bir zarar görmüş müdür yoksa önemli bir şey değil mi birisi beni aydınlatabilir mi?

Hangi yazılım ile kurtardınız dosyalarınızı? Kurtardığınız dosyaları silerseniz, sistem dosyalarına bir şey olacağını sanmam. Olan sizin dosyalarınıza olur. Sistem dosyaları ile mi alakalıydı?

Hangi yazılım ile kurtardınız dosyalarınızı? Kurtardığınız dosyaları silerseniz, sistem dosyalarına bir şey olacağını sanmam. Olan sizin dosyalarınıza olur. Sistem dosyaları ile mi alakalıydı?
Outbyte pc recovery ile kurtardım.Komple tarattım tarattığım dosyaları bir klasöre kaydettim ve sildim işlemin ne işe yaradığını bilmiyordum hata yaptım fakat komut sisteminde sfc scannow ile dosya kontrolü yaptım herhangi bir eksiklik çıkmadı.

@Mehmet Çağrı Çetinkaya o zaman bir şey olmaz. Sistem dosyaları ile alakalı değildir o. Sildiğin dosyaları kurtarmışsındır oyun dosyası olur, şarkı olur falan. Şu an sıkıntı yoksa dert etmene gerek yok. Nasıl olsa sildiğine göre gereksizmiş kurtardığın dosyalar.

@Mehmet Çağrı Çetinkaya o zaman bir şey olmaz. Sistem dosyaları ile alakalı değildir o. Sildiğin dosyaları kurtarmışsındır oyun dosyası olur, şarkı olur falan. Şu an sıkıntı yoksa dert etmene gerek yok. Nasıl olsa sildiğine göre gereksizmiş kurtardığın dosyalar.
Herhangi bir problem yok şuan eğer olsaydı format atmayı düşünüyordum fakat bir ton güncelleme yükleme vs sabah 7-8e kadar uğraşırdım.Zaten uygulamayı açıp recovery dosyalarını kaydettim sildim sistem dosyalarını silmedim programın kaydettiği dosyaları sildim ayrı bir klasörde C ye girip silmedim yani.

@Mehmet Çağrı Çetinkaya sen, sistem dosyalarını silmediğin sürece zaten kurtaramazsın sistem dosyalarını ve uygulama kurtarma yerinde gözükmez mantık olarak. Sıkıntı yok yani. 👍

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı