- Makaleler
- 3
Sideload ile kurmayı dener misin?
Sideload ne hikmetse hata veriyor uanble to dencrypt fbe device diyor. Birde orange la deneyim.Sideload ile kurmayı dener misin?
J4Core recovery Odin ile flashladım. TWRP ve OrangeFox flashladım. İkisi de açılmıyor @Umut Nas
Telefon normal boot ediyor ama adb reboot recovery dediğimde custom recovery e atıyor.
Hocam şöyle şimdi normalde bende TWRP atmıştım normal boot ediyordu ama telefonumun bazı özellikleri çalışmıyordu ve bazen kendini yeniden başlatıyordu.Brick ile bir alakası yok.
Şimdi orjinal Software geri yükleyip baştan mı başlayacağımHocam şöyle şimdi normalde bende TWRP atmıştım normal boot ediyordu ama telefonumun bazı özellikleri çalışmıyordu ve bazen kendini yeniden başlatıyordu.
Şimdi orjinal Software geri yükleyip baştan mı başlayacağım
Brick olacak bir durum yok ilk başta Custom ROM kurulduğu halde stock recovery atıyormuş o sıkıntıyı hallettik zaten.
Hocam keşke telefonun genetiğini bozmasaydınız.Hocam ben ilk başta format data dedikten sonra direk Advanced wipe yaptım. Onunla alakası olabilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.