Hp laptopumda (Windows 10) driver boosterla driverlerimi yeniledim. Her şeyi yeniledim (Pro olanlardan başka.) Ve yeniden başlayınca ilk önce siyah ekranda "Otomatik onarıma hazırlanıyor" daha sonra Kurtarma ya da Recovery hatası aldım. İlk başta otomatik onarım hatası zannettim. Sonra Driver Booster'ın Driverları toplu güncellediğinden yanlış şekilde güncellediğini öğrendim. Güvenli modu denedim olmadı. Esc ile UEFI ye girdim geniş bir Driver test yapıyor. 2 saati var daha. Bu sorunu mu çözer mi? Yada çözmezse başka çözüm var mıdır?
Driver Booster ile kurulum yaparken sistem belli bir geri yükleme noktası oluşturmuştur, geri yükleme yapıp da sorunu çözebilirsin. Driver Booster kullanılmamalı, öğrenmiş olmuşsunuz zaten.
Driver Booster ile kurulum yaparken sistem belli bir geri yükleme noktası oluşturmuştur, geri yükleme yapıp da sorunu çözebilirsin. Driver Booster kullanılmamalı, öğrenmiş olmuşsunuz zaten.
Arkadaşlar bilgisayarda yanlış ayarlar yaptım pin isteme yerinde PC'ye giriş sağlayamıyorum. Neyse ki geri yükleme noktası oluşturmuştum ayarları geri almak için güvenli moda girdim nasıl girebilirim CMD veya çalıştır yoluyla?
Böyle bir şey varsa sorun sabit diskindedir yalnız. Değişimi gerekiyor, en baştan bunu söylemiş olsaydın keşke. Sorun diskinde ve varsa garantisi garantiye yollaman gerekiyor. Yazılımsal bir sorun değil kısaca.