Recovery nasıl oluşturulur?

özgür01

Hectopat
Daha fazla  
Windows 7 Home Premium Lenovo Y560 model bilgisarayım format atıldı. Windows 7 Ultimate kuruldu.
Recovery gitti hızlı olacağı söylendi ben verim alamadım tekrar orijinal keyli olan kısmına döndüm fakat recovery yok. Nasıl yüklenir? Driver mı yüklemem lazım ne yapacağımı bilmiyorum.
Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlardan yol göstermesini istiyorum. Saygılarımla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim onu yükledikten sonra eski haline döner mi acaba ? Eskiden recovery simgesine tıkladığımda kendi kendine dosyaları yüklüyordu yani ilk haldeki konumuna dönüyordu formatla uğraşmıyordum umarım uğraşmam :))

Windows 7 Home Premium Lenovo Y560 model bilgisarayım format atıldı. Windows 7 Ultimate kuruldu.
Recovery gitti hızlı olacağı söylendi ben verim alamadım tekrar orijinal keyli olan kısmına döndüm fakat recovery yok. Nasıl yüklenir? Driver mı yüklemem lazım ne yapacağımı bilmiyorum.
Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlardan yol göstermesini istiyorum. Saygılarımla.
Merhaba eski sürüme nasıl döndünüz acaba? Bende de sürüm değişmiş bir cihaz var da; driver yükleyemiyorum bu sürümde.
Bu arada recovery için çeşitli yollar var; mesela üretici tarzı recovery için önce kullanmak istediğiniz sistemi ve o sistemle her seferinde kurulmasını istediğiniz programları; Windows' un yüklü olduğu dizine yüklemelisiniz. Sonra işletim sisteminizin .wim uzantılı yedeğini alıp bunu orjinal format iso' sundaki install.esd ya da install.wim ile değiştirmelisiniz ama ben bu işlemlerin ayrıntılarını bilmiyorum, ben de araştırmadayım şu an.

Son düzenleme:
Lenovo Z580 içinde yapılabilir mi?

Önceden recovery’ si olmayan pclere bile yükleyebilirsiniz benim bahsettiğim yöntemle.

@özgür01; her üreticinin .wim alma ve recovery oluşturma şekli farklı olduğundan; aynısı olur mu bilemem. Aynısı olması için ya üreticinizle görüşüp nasıl yaptıklarını öğreneceksiniz ya da bu yöntemle kendiniz bir yöntem oluşturacaksınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı