Recovery özelliği olan PC'ler için 29 Temmuz'dan sonra Windows 10'a geçiş

Katılım
25 Mart 2014
Mesajlar
84
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar,

Öncelikle başlık biraz uzun oldu sanırım. Kusura bakmayın ancak başka türlüsü aklıma gelmedi. :) Şimdi sorum şu olacak; benim bilgisayarım Lenovo ve tek tuş ipe recovery özelliği bulunmakta. Win10 yüklü halde iken recovery yapılırsa tekrar Win8'e dönüyor. Acaba 29 Temmuz'dan sonra recovery yapsam Win10'a geçmek benim için de ücretli mi olacak? Şimdiden ilginize teşekkür ederim.
 
Win10 yüklü halde iken recovery yapılırsa tekrar Win8'e dönüyor. Acaba 29 Temmuz'dan sonra recovery yapsam Win10'a geçmek benim için de ücretli mi olacak?

Hayır ücretli olmaz.
Garanti olsun dersen.
windows 10 image yedekleme nasıl yapılır.
Araştırın.
Göz at.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Lenovo laptop kullanıyorum recovery sildim.
 
Zaten Windows 10'a 1 defa geçiş yaptığın zaman hemen Microsoft Windows 10 lisansı veriyor. Etkinleştirme bölümüne gir Dijital Lisans yazıyor. Lisansında BIOS bölümüne yüklendiği için istersen 10 yıl sonra Windows 10 yükle, lisans olduğu için ücretsiz olarak kullanacaksın.
Sitelerde yanlış bilgiler var. Windows 10 ücretsiz değil, Windows 7, 8 ve 8.1 lisansı olanlara Windows 10 lisansı ücretsiz.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı