Arkadaşlar, laptopumu recovery ile sıfırlamak istiyordum. Baya uzun suruyor, sabah yaptim gun boyu disaridaydim aksam geldigimde pc kapaliydi actigimda onarimlar denetleniyor yazisi geldi.
Bekledim sonra onarma kisisel bilgisayarini onaramadi hatasi verdi kapatiyorum aciyorum ayni. Arkadasin kuzenine format icin verdim 5 gun sonra bu pc'nin isi bitmis dedi, ne yapmaliyim?
Arkadaşlar laptopumu recovery ile sıfırlamak istiyordum. Baya uzun suruyo sabah yaptim gun boyu disaridaydim aksam geldigimde pc kapaliydi actigimda onarimlar denetleniyor yazisi geldi bekledim sonra onarma kisisel bilgisayarini onaramadi hatasi verdi kapatiyorum aciyorum ayni. Arkadasin kuzenine format icin verdim 5 gun sonra bu pc nin isi bitmis dedi ne yapmaliyim.
Peki neye dayanarak bu PC'nin işi bitmiş dedi acaba? Bilgisayarınızı en azından bir bilgisayarcıya gösterseydiniz bari. (En Azından) Yetkili Servis ne güne duruyor.
Akıl yaşta değil baştadır. Ve siz sanırım "PC'yi değiştiriyorum" seçeneği ile ağır vasıta Recovery yapmışsınız. Bu seçenek, verilerinizin PC'yi sattığınızda bir daha bulunamaması için defalarca hard disk üzerinde silme/yazma işlemi yapar. Bu nedenle işlem uzar gider. Tavsiyem sıfır kurulum yapmanız bu rehber ile: