Recovery yaparken kişisel bilgisayarı onaramadı hatası

ibrahim soytas

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, laptopumu recovery ile sıfırlamak istiyordum. Baya uzun suruyor, sabah yaptim gun boyu disaridaydim aksam geldigimde pc kapaliydi actigimda onarimlar denetleniyor yazisi geldi.

Bekledim sonra onarma kisisel bilgisayarini onaramadi hatasi verdi kapatiyorum aciyorum ayni. Arkadasin kuzenine format icin verdim 5 gun sonra bu pc'nin isi bitmis dedi, ne yapmaliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar laptopumu recovery ile sıfırlamak istiyordum. Baya uzun suruyo sabah yaptim gun boyu disaridaydim aksam geldigimde pc kapaliydi actigimda onarimlar denetleniyor yazisi geldi bekledim sonra onarma kisisel bilgisayarini onaramadi hatasi verdi kapatiyorum aciyorum ayni. Arkadasin kuzenine format icin verdim 5 gun sonra bu pc nin isi bitmis dedi ne yapmaliyim.
Arkadaşınızın kuzenine vermeniz baştan hata zaten. Bu arada arkadaşınızın kuzeni kaç yaşında?

Akıl yaşta değil baştadır. Ve siz sanırım "PC'yi değiştiriyorum" seçeneği ile ağır vasıta Recovery yapmışsınız. Bu seçenek, verilerinizin PC'yi sattığınızda bir daha bulunamaması için defalarca hard disk üzerinde silme/yazma işlemi yapar. Bu nedenle işlem uzar gider. Tavsiyem sıfır kurulum yapmanız bu rehber ile:

Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı