Recovery Yükleme Hatası !!!

Leopar

Kilopat
Katılım
14 Nisan 2014
Mesajlar
73
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam,

Recoveryi güncellemelerde cıkıyor ama yükleyemiyorum, böyle bir hata alıyorum.

"The version of the recovery partition is lower than the installation version recovery does not support upgrading from a lower version ınstallatıon will be cancelled"
 
Son düzenleyen: Moderatör:
"Şu andaki kurtarma bölümü (versiyonu) yüklenen kurtarma bölümünden düşük. Kurtarma, düşük versiyondan yükseltmeyi desteklemiyor. Yükleme iptal edilecek."

Kurtarma işinden pek anlamam ama bu hatadan anladığım kadarıyla önce eski programı silip, sonra yenisini yüklemeniz gerekiyor. Güncelleme desteklenmiyor. Daha fazla bilgi verirseniz daha fazla yardımcı olurum.
 
Ben format atdim pc'ye
Windows 8 'di 8.1 Pro yaptım.
Ondan sonra işte güncellemeleri yaptım, bu kaldı olmuyor bu da.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar.... Biliyorum konuyu yazalı baya olmuş arkadaşın ama bugün benim de başıma geldi araştırdım fakat bir sonuç elde edemedim bilgisi olanlar yardım edebilirse çok sevinirim teşekkürler... İlgili ekran görüntülerini ekliyorum...

Ayrıca bu sorun sanırım pc nin ilk geldiği zaman ki recovery bölümünü sildiğimiz için ortaya çıktı nasıl düzeltebilirim sizlere soruyorum teşekkürler....

@Recep Baltaş @Ali Güngör


1.PNG 3.PNG 2.PNG
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı