Görev yöneticisinden disk kullanımına bak sıfırsa kapat gitsin. Çöp.Recuva programı ile not defterimi kurtarmaya çalışıyordum bitti ama böyle kaldı.
Görev Yöneticisi'nden disk kullanımına bak sıfırsa kapat gitsin. Çöp.
Da ayrı ve %100 ise bekle hâlâ birşeyler yapıyor.O da 100 gözüküyor.
keşke önceden görseydim iptal ettim, gece yatarken açık bırakacağım umarım sabaha kadar olurBro bu diğer kanser arkadaş gibi davranma sakin ol. Recuva bana çok yardımcı oldu şu ana kadar. 3 aşamalı yapıyor bu işi bekletmesi normal.
Keşke önceden görseydim iptal ettim, gece yatarken açık bırakacağım umarım sabaha kadar olur
Bilgsayara geçen hafta format atmıştım, 450(500) disk tarıyorHocam programın yaptığı iş sizin sildim dediğiniz ama diskinizde üzerine başka veri gelene kadar yazılı kalan dosyaları aramak. Kaç GB disk tarıyor?
O zaman normal hocam uzun sürmesi eğer harddisk ise çok çok daha uzun olacak. Ama dikkat edin her yeni tarama daha düşük olasılık demek.Bilgsayara geçen hafta format atmıştım, 450(500) disk tarıyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.