Red Alert 2 Alt Tab sonrası ekran gelmiyor

Rocco

Hectopat
Katılım
12 Mayıs 2015
Mesajlar
95
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bir zamanların efsane oyunu ve halada eskilerin vazgeçmediği bir oyun RA2 farklı modlarıyla çok zevkli oluyor ama orjinal oynadığımız ve korsana hayır dediğimiz için originde modları kuramıyorum ve oyundayken Alt Tab yaptıktan sonra bir daha oyunda ekran gelmiyor. Ses oluyor görüntü farklı geliyor ben tüm sorunları çözdüm, kısa ve net iki dakikada hallederim diyebilecek arkadaşlar vardır burada eminim. Mod olarak Reborn veya deezire çalıştırabilen var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eskiden bende çok oynardım fakat böyle bir sorun yaşadım mı hatırlamıyorum. Belki paylaştığım video sorununuza yardımcı olabilir.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı